Az elmúlt négy évben sikerült stabilizálni és fejlődési pályára állítani az agráriumot, a magyar vidék teljesítménye nélkül nincs gazdasági növekedés - mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter hétfő esti lakossági fórumán a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kunszentmártonban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A magyar parasztságot végérvényesen kivégezte a FIDESS!
A még élő kulákságra keresztelteket kellene megkérdezni-de a gyerekeik is pontos és hiteles válszokat adhatnának-a reprivatizáció nem tetszett az orbán korofeusoknak,de minek okán nem?-nem kell azhoz jobbikosnak lenni hogy tudjuk a lényeget!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bögöly
Tán emlékszik még valaki a Zsíros nevű Kisgizda szarházira.
Aprópénzért "ijedtében" felvásárolta a gabonatározókat,malmokat.
No,már ezzel a húzással el is szegényített jópárezer gazdát,mert már lábon el kellett hogy adják a termést,mivel a bértározás a gatyájukat is elvitte volna.
Ez a moslék munka a mai napig is folyik,csak közben felnőtt egy generáció,amelyik gabonaspekulációra szakosodott.
Ezen a téren próbálkozott a legutóbbi hónapokban a Fidesz,hogy a gabona ÁFA-ját lecsökkentse,elkerülve a csalásokat.
Ezt viszont pont az EU fúrta meg.

Az élősertés felvásárlásánál már működik a dolog.
Nofene!
Egy értelmes intézkedést találtam a "fijjug" regnálása alatt.

Ui:- persze,ettől függetlenül piszkosul érdekelne annak a NAV-os manusnak a zöld könyve,melyről méla kussban vannak.
bakegya
@bögöly: nagyon,nagyon zetszik amit közzé tettél- csak a sok politikai érékkovácsolásra használt dumából nem lesz se válságkezelés se gyarapodás,de még létfenntartásra elegendő se emberi se anyagi erőforrás sem.
Az erdeink szétrablóit nem kergeti senki-pedig félve az ORBÁN által oly kedvvel végeztetett visszaállamosítástól a zsiványok tarra és de a többi is csaknem ligetre vágatta már azt a zöldfelületet a teljes ágazatban amivel már a KÁDÁR is egészen elfogadható módon kezdett őrködni,hog ne maradjunk OXIGÉN hiányopsak!
Fehér holló az aki az osztatlan közösbe szakszerüen visszatelepített erdőhányaddal bír!
Pl.az akác sorát szántott barázdával -levagdosott csedvamentesen hagyja újjáéledni-távol áll tőlem a szakma,de a vérvonalam szerinti valamikori erdővagyonát a családomnak-ami már a másé-de lelkük rajta-hogy tették tönkre és irtották ki vagy a bűnözők,vagy a kapzsi népek és leszármazottjaik.
A reprivatizációt a csehek-szlovákok meg tudták oldani-de ORBÁNNAK ÉS AZ MDFES
NAGYKUTYÁKNAK BÜDÖS VOLT-A JOGÁSZKÁK EZT IS MEGLOVAGOLHATTÁK-TORGYÁN PAPA BŐ-BANKI KÁRPÓTLÁSI JEGYEIVEL OLYAN FITYISSES NAGYKUTYAFAXÁLKODÁST HAJTHATTAK VÉGRE AMIT MA EZ AZ ORBÁNKISZOLGÁLÓ MÁR LEGITIMKÉNT ÁLLÍTHAT ELÉNK-jOBBIKOSNAK SEM ÉS SEMMILYEN PÁRTKASSZÁN ÉLŐNEK SE KELL LENNI AHOZ HOGY ERRŐL TUDJANAK AZ EREDETI FÖLDTUKLAJDONUKTÓL MEGFOSZTOTTAK!!!
Ezek történelmi tények-és a környezetünket sohasem védőknek igazi ajándéka a természet szét és lerablásáért kapott havi zsíros fizetésük-közük nincs az őrzők és szaakszerű gazdálkodáshoz-ott ahol a mag nem hullhat vissza a helyére a SIVATAGÉ A FÖLD!!!-MAGYARORSZÁGON DEÁKI IDŐKTŐL FOGVA A PARASZTNAK ANNYI-ÉS EZT A BITANG-ÉS HÜLYE POLITIKUSOKNAK KÖZSÖNHETJÜK!-Tisztelet a kevés kivételnek,de nem igen akad közöttük.DDD
nezelodo
De tetszik az agrárbéke, meg a zsebszerződések elleni harc. Micsoda hazug álszent banda ez! Az agrárbékéről tartson lakossági fórumot Kajászó- Felcsút térségében, vagy a Hortobágy érintett településein, stb, de ne legyen több a TEK-s, mint a falu lakossága! A zsebszerződések ellen már harcolt Orbán, mutassanak egyet akinél beigazolódott a gyanú, és eljártak vele szemben!! Lehet, hogy ezért nem volt tömeges a Burgenlandiak magyar állampolgárságért való folyamodása? Pedig még húszezer Ft beiskolázási támogatást is kaphattak volna a szegény sorsú sógorok gyerekei!
Ja és a fórum végén jelentsék be, hogy ki kapja a Vitéz Herceghalmi előnevet, hogy hajazzon a példaképre, mert hogy a lopott földbirtokok és uradalmi kastélyok, majorságok mellé ez is dukál.
bakegya
@nezelodo: egy év se telik bele és itt azORBÁN HÚSSAL TELI FAZEKAS-FAZEKA MELLETT ,MÁR A FŰBE SE HARAPHAT A MAGYAR PARASZT!-MI AKINEK MEG MÁR EGYETLEN TALPALATTI FÖLD SE JUT, ATOMBIZTOS FEHÁRJEHIÁNYBA LESZÜNK KIMULASZTVA---ERRE SZAVAZOTT A JOBBIK IS A FIDESZNYIKEKKEL EGYÜTT-A GYÁVA KIVÉTELEKET MINDENKI ISMERI-SZEGEDEN CSAVAROGTAK!
nezelodo
Csak nem mentek végig megint a Kárász utcán,ahol egyszer láttam a Rigóval, és úgy kiürült az utca, mintha ciánoztak volna, mint amikor a szerb maffiózók csapata vonult fehér öltönyben, kalapban a szekrényajtónyi gorillákkal. Vagy most a KR nem volt vele, mert a harmadik templomi esküvőjét celebrálta az egyik házasságmániás hű polgijuknak, akit a helyi pap nem adott össze a legújabb asszonyával?
swastika666
@bögöly: Bizony nem csak felétek tudják a "gugli" nélkül.
De nem erről szól a cikk. A jobbik pontosan tudja mit akar. A magyar földet megvédeni ha már a kétharmad erre képtelen volt. Ugyan is EU. tagállami magánszemélyek és ebből több százmillió van vásárolhat az értékes magyar földből.
Szinte egész Európa vásárolhat. Na ez a szégyen, na meg a fidesz és mind az aki támogatja őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.