A Békemenet keretében nemzeti, társadalmi szerződést kíván átnyújtani Orbán Viktornak a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – közölte Csizmadia László a CÖF keddi, Budapesten megtartott sajtótájékoztatóján.

A dokumentum szerint az emberek nagy többsége kéri a Fidesz-KDNP 2010-ben megfogalmazott programjának folytatását – tette hozzá a CÖF alapítója.

Elmondta azt is: a március 29-ére meghirdetett Békemenet a budapesti Kossuth Lajos térről indul, majd a menetelők csatlakoznak a Fidesz-KDNP kampányzáró nagygyűléséhez a Hősök terén.

Úgy fogalmazott: minden hazafit várnak a rendezvényre, annak érdekében, hogy közel egymillióan támasszák alá azt a jelképes hidat, amely az embereket elválasztó árkon átvezet.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Mit fogalmazott meg a Fidesz-KDNP 2010-ben? Nem rémlik.

Amit viszont megvalósított, az rémlik. Sőt, rémes! Na ezt nem szeretném, ha folytatnák. Vagy bármit. Remélem, nem is lesz módjukban bármit is folytatni, hanem inkább abbahagyni. És mindennel elszámolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
A cöf seggnyalásban jobban teljesít. Miféle "társadalmi szerződés" ez elvtársak? Ez olyan hazafias népfront szagúnak tűnik.

Mi a hazafias népfront és a magyar - szovjet barátság sztahanov brigádjai társadalmi szerződést nyújtunk át rákosi bolseviktor elvtársnak hogy fáradhatatlanul folytassa béke és rezsiharcát a gaz brüsszelita imperialisták és a belső reakció ellen.

Éljen rákosi bolseviktor elvtárs a sport nagy barátja, éljen a párt, éljenek a munkásőrök.

Hát van egy rossz hírem elvtársak, ezek az idők már könyörtelenül elmúltak és már soha nem térnek vissza bármennyire is szeretnék. Önök csupán a múlt bukott emberei akik még vergődnek egy kicsit mielőtt végleg a történelem szemétdombjára kerülnek.
evacica
Erre a CÖF re is van pénz a magyar adófizetők pénzéből megy ez is! Csizmadia is jól fagylaltozik, Széles Bayer meg a többi szélhámos oldalán! Meg kell felelni a fürrernekl mert különben nem lesz konc! De jó lenne, ha csak a maguk nevében ügyködnének, mert a társadalomba mi is bele tartozunk akik szívből utáljuk azt ami most van!
Desischado
Na, akkor én nem vagyok hazafi, mert nem akarok átkelni semmiféle hídon, engem a kormányváltás c. műsorszám érdekel, röf, röf, röf! Ti meg usgyi, nyomás a disznóólba, ott röfögjetek a csuti kanásznak!
Yoda69
Milyen tobbsegrol beszel ez a bolsevik geci?
Legfeljebb nehany tizezer zombi bekemenetelo van, a tobbi az bertapsolo.
Azert mert a normalis emberek nem mennek az utcara, mint csurhe bekamenetesek, attol meg ugyanolyan magyarok es hazafiak. Milyen jogon zarja ki oket a hazafisagbol ez az ex-kommunista seggnyalo?
whatthefuck
Aki most elkötelezi magát emellett a diktátor mellett, annak nem lesz visszaút, az örökre magán fogja viselni a bélyeget! Csak így tovább cöfögők, ti vagytok az igazi véresszájú büdös komcsik, le is leplezitek magatokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.