A kormány által jóváhagyott program értelmében a Vasas SC egymilliárd forintot fordíthat új labdarúgó-stadion építésére.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A BÉREKET,NYUGDÍJAKAT EMELJÉTEK FEL ,TOLVAJNÉPSÉG!
A munkakereső fiatalokat biztosítás nélkül,éhezésre jobb esetben az ország elhagyására kényszeríti ez az oroszbarát kutyafaxa -sportolni hogy lehet üres gyomorral?
Nincs normális közétkeztetés,a multik ha nem adakoznának a hajléktalanszállókon nincs semmiféle szociális ellátása a kormánynak...az egyházak pályázati zavarosból jól tartanak a karitatív gyorssegítség sehol...sorolhatnám reggelig az egészségügyre már rá se érdemes kérdezni...stb..de aréna...a ballábasoknak kell...
Azt kívánom orbán viccktornak...térdenállva könyörögjön az életéért,mégegyszer mondom...térden csússzon az arénáiban...Tékozló bűnözők akik ehez asszisztálnak!!!
1magyar
Milliárdokat pazarolnak el a gyerekeink szájából, a vérünket is kiszívják stadionokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.