A hazai erdők 35 ezer embernek adnak munkát, ökológiai és társadalmi szerepük mellett fontos gazdasági funkciót is betöltenek - mondta a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) közleménye szerint az élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkár az erdők nemzetközi napja alkalmából tartott ünnepségen pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
...jól ég,mert égő hogy a kuláknak kereszteltek erdeinek nagyon nagyon nagy hányadát-már visszalopkodták vagy a társtulajdonosok,vagy maga az erdőfelügyelőségi dolgozó-pl Somogyban ha egyszerre 3ha ki lehetett vágni ,tarra és a vágáséretlent is az égetőbe lehetett beszállítatni ,akkor az valakinek biztos jó,csak nem annakakinek visszatelepítési kötelezettsége ír ki a fityiss őrzünk és védünk gittegylet és hát komoly földbirtokló maffia édes gyermekei,feleségei-azok nővérei meg csak a fidesssssssssss a fa meg sehol...csak a büntetés-sárgacsekk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.