Minden országnak el kell döntenie, melyik oldalra áll a kialakulóban lévő új hideg háborúban: egyes államok katonai stratégiai előnyei újra felértékelődnek, aminek hasznát húzhatják, mások az 1973-as olajválsághoz hasonló energiakrízissel szembesülhetnek. A Krím-félsziget orosz bekebelezése, illetve az ezt követő uniós és amerikai Moszkva-ellenes szankciók nyomán a gazdaság szereplői egy elhúzódó Nyugat-Kelet ellentét, egy új hideg háború lehetséges következményeit mérlegelik. Az első feltételezés szerint ez nagyon rossz hatást gyakorolhat a piacokra, ám az előző hideg háború alapvető tanulsága, hogy ez a fajta szemben állás nem feltétlenül rossz. Már akinek – derül ki a MarketWatch elemzéséből.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nem gond, majd összeülnek az épeszű politikusok Brüsszelben, és szépen lecsatolnak az Unióról azzal az üzenettel, hogy legyünk boldogok, sok szerencsét kívánnak az új Szovjetunióhoz, azt a párezer milliárdot ráér visszafizetni a jövő héten, plusz nesztek, itt van néhány retro cirill betűs gumibélyegző is, csak hogy könnyebb legyen az átállás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Desischado: Mongyuk téged még annak sem fogadnálak meg de hát ez a demokrácia, vagy nem ?
karma1
@feco fero: Jeeee, hat te ki vagy, hogy a semmibol idejossz frocsogni? Jobb lenne, ha egy picit visszavennel!

Bar Csizmas Kond nem a szivunk csucske, de meg o sem engedne meg maganak ilyen hangot az itt kommentelokkel, inkabb vitatkozik, megprobal meggyozni, ami itt mindenkinek egyenlo joga...

Kocsogozd le a felmenoidet, akik nem engedtek be a gyerekszobaba teged!
Desischado
@Csizmás Kond: Én nem is lennék alkalmas, az az olyan bunkóknak való, mint amilyenek ti vagytok, a cimbikkel!
Desischado
@A Tündik bündije: Tündikém, ez úgy hívják, hogy becsületes, és humánus ember! Igen, van akinek nem ér az egész annyit, hogy eladja a lelkét a Mammonért! Ezért is tisztellek! Ezekkel meg nem kell foglalkozni! (megölelget)
Csizmás Kond
@Desischado: Mindenki annak tartja önmagát aminek akarja...és aki bunkó az még nagyobbat lát maga körül...csak hogy tudd egy juhászbojtárnak nagyobb az intelligencia szintje mint neked, mert az a juhokat úgy is megérti, hogy azok nem mondják meg mi a bajuk.
bakegya
@A Tündik bündije: a hímsovinizmus mérgező tüneteit véltem felfeezni közted és...folytatott párbeszédben-vannak embertársaink akik még virtuálisan is képesek úgy és akkorákat köpködni, a ha csak másszemlélete miatt is másvéleményt alkotókra-holott a létezésünk tudatában és alaposságával a másikhoz valójában semmi közünk.A megfelelően emancipált női tudat sokszor megy bele intím szférát sértegetőkkel is a meggyőzés virtusát követve hasonló kommunikációba-de veszett fejsze nyele,(vérvonalunk kivétel).Mgyarul a mások vegetatív idegrendszerét szándékosan és tudatosan rongálókat nagyívben át kell-kötelezően lépni-szemvedést okozott az a NYILT KIKEZDÉS,KÓSTOLGATÁS AMI ITT LE LETT ZAVARVA- még nekem is amibe belebonyolítottad magad.KÍMÉLD MAGAD,ha már vannak itt olyan már csaknem mindenkinek olyan beszólongatók akik a te tudásoddal,élettapasztalatoddal és érzelmi intelligenciával,megfogalmazott véleményeidnek a nyomába se érhetnek!!!
Alapviselkedéstendencia:a vélemény törvényszerűen változhat,a szemlélete az embernek csak alakul,de nem változik-ezt nem én hanem egy nagyszámokra igaz stb.stb,de ezt Te is pontosan tudod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.