Visszaszereztük az országot a magyaroknak - így értékelte kormánya elmúlt négyéves munkáját Orbán Viktor miniszterelnök szerdán az M1 Az este című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@laszlobihari: 8.50-re: Mi ez, ha nem elorelatas? Minden politikusnak eldobhato pelust! Magyar kakahoz magyar pelust!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Brother Louie: Hidd el nekem nem kell ezt magyarázni :)
Brother Louie
@Hellcat: jól van, akiknek meg kellene azok meg valahogy nem fogják fel, b@ssza meg!!!
Hellcat
@Brother Louie: Bizony :D Azoknak mondhatsz akár mit...az elmúlt pár napban szembesültem ilyen vadbarmokkal. :D
coni
A valóság ellene van, én se mernék kiállni a helyében. Ott nem lesz telefonos segítség mint a Béke menet megszervezésénél.
karma1
@Pisti271: Ez teccik!!!...:-)) Akkor meg egy konyvkukac a lathataron!!! Jo ezt tudni, hogy nemcsak alulmuvelt emberek elnek ebben a tarsadalomban...Igaz, ez biztos a Te igenyed volt, biztosan Te szerettel volna tobbet tudni,... Nekem is volt ilyen ismerosom, aki 3 eves koraban olvasott, es mar az elso osztalytol kezdve a tanarok 2-3 osztallyal magasabb tananyagot adtak a kezebe, mert akkor meg nem tudtak mit kezdeni a kimagaslo tehetsegu gyerekekkel. O nem is kallodott el, Pecsett tanit az egyetemen, biogenetikus kutato.

Remelem, Neked is adtak lehetoseget kesobb is,...:-))
karma1
@tavaszi: 10.03-ra: Csak azt lehet - joggal - ocsarolni, ami eleve sz@r, vagyis neki valoban van felnivaloja, mert az orszagbol egy szep nagy nyilvanos pocegodrot keszitett, Kozgep/simicska, meszaros lorinc barat meg a tobbi oligarcha segitsegevel.

Ha csak egy mondattal tudna valami pozitivumot mondani, meghallgatnak ot is, de a rezsicsokkentesen kivul mas nem zuhan ki a szajan, azt meg mindenki tudja, hogy milyen aron eroszakolta keresztul a gazdasagon, parlamenten...

Csak az nem all ki a nyilvanossag ele, akinek takargatnivaloja van, es nincsen egyetlen epkezlab gondolata sem.

A nyugati vilagban - amihez o nagyon huzodott ellenzeki koraban, legnagyobb banata volt, hogy nem az o miniszterelnoksege alatt lephettunk be az unioba - mindenki rendkivul komolyan veszi az ilyen megmeretteteseket, mindenki kiall a nyilvanossag ele, es ha alulmarad, vallalja erte a kovetkezmenyeket...
O soha semmiert nem vallal semmilyen felelosseget sem, ezert lapit, mint AZ a gazban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.