További terveiről és a kormány elmúlt négyéves munkájáról beszélt Orbán Viktor miniszterelnök szerdán az M1 Az este című műsorában. A kormányfő többek között beszélt az oktatásról, egészségügyről, rezsicsökkentésről és a devizahitelesekről is, és azt is elárulta, miért nem akar vitázni az ellenzéki jelöltekkel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
"...az emberek láthatták, milyen az élet, ha a szocialisták kormányoznak, és milyen, ha a Fidesz-KDNP van kormányon, vagyis minden információ a választók rendelkezésére áll..."

Ebben teljesen igaza van a felcsúti mágusnak! Ezért nem kérek egyikből sem!
coyote3
"Orbán Viktor kijelentette: ha megszületnek a szükséges bírósági ítéletek, várhatóan május végére, a még bajban lévő devizaalapú lakáshiteleseket is kihozzák a jelenlegi reménytelen helyzetből. " -Van még aki hisz ebben? 4 éve volt arra, hogy megtegye. Simán ellopta a sokat hangoztatott huszonakárhány %-ával a Manyup pénzeket, mutyizott földön, trafikban és pont ezt nem tzudta megoldani...:)))) Ugyanakkor több tucat forinttal gyengült a nemzeti valutánk a hülyeségei miatt. És természetesen , ha újraválasztják megoldja:))) Én meg tüzet kérek a sárkánytól, miután letérdepeltettem...
Sziszifusz
"Nem is vitázni akarnak velem, csak ócsárolni".
Egy vitában általában a témával kapcsolatos ellentétes vélemények ütköznek. A felek elmondják, ütköztetik érveiket. A kritika kifejtése nem egyenlő az ócsárlással.
Az a személy aki megszokta, hogy csak pozitív kérdéseket kap, az nem tűri a kritikát. Azt Ócsárlásnak minősíti.
O.V. nem meri nyilvánosan megvédeni a négy év kormányzását. Ennek oka az, hogy ő maga is tisztában van az ország lesújtó helyzetével. Egy vita esetén védeni kéne a védhetetlen, ezért nem akar kiállni.
Senara
'"Hozzátette, bár fizettek a kincsért, de ezt a visszaszerzés költségeként könyvelték el, nem pedig vételárként. "" Ez igen Pistának új nevet adott , ezentúl Istvánnak kell hívni :-(((((
human
OVi azt hiszi, hogy az oviban van :) Mennyen el vitázni és utána majd a sarokban kisírhatja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.