Visszaszereztük az országot a magyaroknak - így értékelte kormánya elmúlt négyéves munkáját Orbán Viktor miniszterelnök szerdán az M1 Az este című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@laszlobihari: 8.50-re: Mi ez, ha nem elorelatas? Minden politikusnak eldobhato pelust! Magyar kakahoz magyar pelust!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
..hm,...amennyiben a tényekről, valóságról esik szó, az a támadás?

...és az elkövetett (felelőtlen, embertelen, önös érdekből) tettek, azok minek nevezhetők?
Manhattan
Persze, hogy nem vállal vitát senkivel, hogyan is magyarázkodna, ha a kérdéseket nem tudja, és nem írja le előre senki neki mit is mondjon?
laszlobihari
Furcsa, eddig mindenkire és mindenre rá támadt ez a csuti ..., piszok kemény harcos képében tetszelgett, vagy ez csak egy virtuális világ (hazugság) volt? Igazi ellenfél ellen már nem mer fellépni? milyen focista az ilyen(szar) aki inkább lemondja a meccset mert az ellenfél akár támadhat is? Fosó masa(csuti ...) szerencséje a mostanában felavatott pelenka gyár!
lópicigáspár
Egyáltalán azt nem értem, hogy miért akar bárki is vitatkozni vele, hisz ne kezdj szellemi párbajt olyannal, ki e téren fegyvertelen!
JAJMÁR
Szép kis "választási" küzdelem, ahol az erősebb, a nyeregben lévő egyenlőtlenül folyamatosan támadja a gyengébbet, a védtelenebbet, majd amikor az azt kéri, hogy szálljon le a lóról, hogy a küzdelem legyen egyenlő, kijelenti, hogy de hiszen akkor "támadnának".
Szükségét érezte megmagyarázni, és a magyarázatán sokan nem gondolkodnak, csak "megértik" :(
lópicigáspár
@JAJMÁR: Azért a magas lóról lehet ám csak igazán nagyot esni! :-)
Kamcsatka
@JAJMÁR: Mindennel így vannak. Megkifogásolod az önképükre megírt, csalásra alapozott választási törvényüket,és ki kérik maguknak, hogyha a képükbe mered mondani azt, ami előre jól látható.
dzurinda
Valakit szembesíteni a borzalmas kormányzással nálam nem esik a támadás fogalmába.
JAJMÁR
@lópicigáspár: @Kamcsatka: Pontosan, mint a diktatúrákban szokás. Mert ott nagyon csúnya dolog kifogásolni a kormányt és intézkedéseit.
Boszi27
Miért gondolja hogy támadni akarják mikor minden szuper lett a négy év alatt. Álljon ki, és védje meg magát és a kormányát. Nem nehéz ha valóban születtek eredmények.
nyanya001
Éppen ezért támadják még jobban, mert besz@ri
és nem mer kiállni nyilvános vitára !
tavaszi
A kormányfőt a miniszterelnök-jelölti vita kérdéséről is kérdezték. Azt mondta: szerinte az elmúlt négy évben minden vitát lefolytattak az ország nyilvánossága előtt. Ráadásul az emberek láthatták, milyen az élet, ha a szocialisták kormányoznak, és milyen, ha a Fidesz-KDNP van kormányon, vagyis minden információ a választók rendelkezésére áll - tette hozzá. "Úgy látom (...), hogy valójában nem is vitázni akarnak velem, hanem támadni akarnak engem, leginkább ócsárolni. Ehhez én nem kellek, ezt nélkülem is megtehetik" - fogalmazott az ellenzék vitakezdeményezéséről.

eddig is támadták semmi konstruktivitást nem mutatott az ellenzék 4 éven át . valóban vannak olyan felületek ahol csak az ócsárlás, és a nácizás, és fasisztázás folyik...ha voltak olyan szarok a balosok hogy lediktátorozták...akkor most ne akarjanak diktátorral vitázni...ennyi.
tavaszi
@nyanya001: ...butanyanya ...szombaton nézd meg mennyire lesz beszari...
tavaszi
@Boszi27: ...haver! figyelj haver!...nincs szüksége 1 órában 4 év munkáját stupid ócsároló indittatású emberek elött vitatkozni. szavazótábora tisztában van a tetteivel..erdményeivel..és behuzzák az x-et. az ócsárolók meg esssenek egymás torkának, ki a pöcsöt érdekel.
laszlobihari
@tavaszi: Egyre bunkóbb vagy! Korábban még úgy ahogy normálisan írtál, mi történt? fosol?
Boszi27
@tavaszi: Bocs, de nemcsak a barátaimat, de a haverjaimat is meg szoktam válogatni. Ha a szavazók valóban tisztába vannak a tetteivel, akkor meg vagyok nyugodva.
nezelodo
"tavaszi
A kormányfőt a miniszterelnök-jelölti vita kérdéséről is kérdezték. Azt mondta: szerinte az elmúlt négy évben minden vitát lefolytattak az ország nyilvánossága előtt."

Igen, volt hogy a bohócügyi államtitkárát ígérte, hogy küldi vitapartnernek. Bemutatta, hogy milyen "nagy tisztelője a demokráciának"!

Abban meg igazad van, kár minősíteni, hiszen önmagát minősíti folyamatosan. Azok, akik meg napszámban, "irodalmi nyelven" ócsárolják azokat, akik kételkedni mernek benne, legszívesebben még az állampolgárságától is megfosztaná ez az akarnok.
nyanya001
@tavaszi: Papírból felolvasni ? Jaj te okoska ! :))
Azt egy harmadik osztályos tanuló is tud !
karma1
@laszlobihari: 8.50-re: Mi ez, ha nem elorelatas? Minden politikusnak eldobhato pelust! Magyar kakahoz magyar pelust!
whatthefuck
Jujj mamiii, bántani akarnak! Azt a kőkemény szájkaratés mindenit, szemtől szemben bezzeg nincs nagy pofád csak húzod a segged te aljas gyáva féreg! purdé!
JAJMÁR
@tavaszi: Milyen nyilvános vitát folytattak le, Te biztos tudod, mert Te olyan kis okoska vagy.
Csak mert én nem emlékszem. Talán a Paks II.-ről? ...vagy a köznevelési törvény szakembereivel...? netán a takarékszövetkezetekkel...? a földpályázatok elfogadása előtt...? Segíts! Vagy a több milliárdos levelezés volt a vita, ahol a kérdésfeltevés sugallta a választ? Ez meg mitől volt nyilvános? Ja, tudom, a rezsifórum. Vagy...?
coyote3
Ez a rémült, szűkölő menekülés a vita elől már szánalmas...
karma1
Csak a szokasos uldozesi maniaja vette elo megint,... Valoszinu novelni kell a gyogyszeradagot, es akkor majd nem fel...

Megint egy ellensegkep, akivel lehet Don Quijote-esan szelmalomharcot folytatni...:-))
Brother Louie
@laszlobihari: ő "Mária Országában" él. Azért ilyen.
nemkati
Ez az 0rbán tényleg becsinál a gondolattól, hogy a vitában számonkérik tőle az aljasságokat és a hazugságokat. Hát van miért rettegnie. Csak a se@@nyalók körében érzi jól magát.
Brother Louie
@nemkati: elég, ha felcserél nek két szót az előre bemagolt kérdésben. Már attól maga alá vizel.

Te láttad őt valaha is papír nélkül beszélni? Az "évértékelőjén" arra nem képes, hogy fejből mondja: Tisztelt hölgyeim...
nemkati
@Brother Louie: 2006-ban, vagy mikor papír nélkül vitázott Gyurcsánnyal, vagy volt puskája?
Pisti271
@nyanya001: Mi az, hogy harmadikos?
Ötéves koromban könyvtári tag voltam és Verne regényeket olvastam.
Egyedül voltam a fodrásznál, (akkor még borbélynak neveztük)
és hangosan kellett felovasnom az újságból, mert a várakozók
nem akarták elhinni, hogy tényleg olvasom, nem csak nézegetem.
Brother Louie
@nemkati: le is lett ugatva a sárga földig!
Brother Louie
@nemkati: ott a papír az orra előtt.

Most néztem a Youtube-on, mielőtt itt is letiltják mint a törököknél.
nemkati
@Brother Louie: Na, akkor igazad volt.
Végülis tényleg nincs sok értelme, hogy elmondja még százszor, hogy rezsicsökkentés, elmúltnyócév, felvirágoztattuk Magyarországot. :)
Brother Louie
@nemkati: 2006-ban Gyurcsány végig a szemébe nézett, papír nélkül az orra alá dörgölte a témákat. Orbán miniszterelnök úr meg csak makogott szemlesütve.

Én megértem, hogy azt a megalázottságot még egyszer nem akarja átélni.
Tényfeltáró
Váltsd a kormányt ahol éred,
Ezzel is a békát véded.
Hellcat
És akkor mi van cigánypáva...4 éven keresztül mindent megvédtetek mindentől...állandóan ez ömlött a médiából...magadat nem tudod megvédeni? Be vagy szarva az a nagy helyzet.
Brother Louie
@Hellcat: azok kitalált, mesterségesen gerjesztett ellenségek voltak. Itt viszont hús-vér emberek ütközteték a gondolatukat. Nyilván valóan nem vállalja!
Hellcat
@Brother Louie: Hidd el nekem nem kell ezt magyarázni :)
Brother Louie
@Hellcat: jól van, akiknek meg kellene azok meg valahogy nem fogják fel, b@ssza meg!!!
Hellcat
@Brother Louie: Bizony :D Azoknak mondhatsz akár mit...az elmúlt pár napban szembesültem ilyen vadbarmokkal. :D
coni
A valóság ellene van, én se mernék kiállni a helyében. Ott nem lesz telefonos segítség mint a Béke menet megszervezésénél.
karma1
@Pisti271: Ez teccik!!!...:-)) Akkor meg egy konyvkukac a lathataron!!! Jo ezt tudni, hogy nemcsak alulmuvelt emberek elnek ebben a tarsadalomban...Igaz, ez biztos a Te igenyed volt, biztosan Te szerettel volna tobbet tudni,... Nekem is volt ilyen ismerosom, aki 3 eves koraban olvasott, es mar az elso osztalytol kezdve a tanarok 2-3 osztallyal magasabb tananyagot adtak a kezebe, mert akkor meg nem tudtak mit kezdeni a kimagaslo tehetsegu gyerekekkel. O nem is kallodott el, Pecsett tanit az egyetemen, biogenetikus kutato.

Remelem, Neked is adtak lehetoseget kesobb is,...:-))
karma1
@tavaszi: 10.03-ra: Csak azt lehet - joggal - ocsarolni, ami eleve sz@r, vagyis neki valoban van felnivaloja, mert az orszagbol egy szep nagy nyilvanos pocegodrot keszitett, Kozgep/simicska, meszaros lorinc barat meg a tobbi oligarcha segitsegevel.

Ha csak egy mondattal tudna valami pozitivumot mondani, meghallgatnak ot is, de a rezsicsokkentesen kivul mas nem zuhan ki a szajan, azt meg mindenki tudja, hogy milyen aron eroszakolta keresztul a gazdasagon, parlamenten...

Csak az nem all ki a nyilvanossag ele, akinek takargatnivaloja van, es nincsen egyetlen epkezlab gondolata sem.

A nyugati vilagban - amihez o nagyon huzodott ellenzeki koraban, legnagyobb banata volt, hogy nem az o miniszterelnoksege alatt lephettunk be az unioba - mindenki rendkivul komolyan veszi az ilyen megmeretteteseket, mindenki kiall a nyilvanossag ele, es ha alulmarad, vallalja erte a kovetkezmenyeket...
O soha semmiert nem vallal semmilyen felelosseget sem, ezert lapit, mint AZ a gazban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.