Amikor a titkosszolgálat vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy ki szivárogtatta ki az őszödi beszédet a sajtónak, állítólag Welszt is kihallgatták – írja a Nol.hu.

A Népszabadság információi szerint Welsz Tamás ugyanis hangmérnökként dolgozott abban a csapatban, amely az MSZP megbízásából 2006 nyarán rögzítette Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét.

A lap szerint többször is „feldolgozta" az NBH a múlt héten elhunyt Welsz Tamást, aki túlságosan nagy lábon élt és túlságosan jóban volt az APEH akkori egyik magas beosztású munkatársával. Állítólag ők ketten vagyonosodási vizsgálatok „sikeres átvészeléséhez" és más adóelkerülésekhez nyújtottak volna segítséget – az akkori titkosszolgálat megállapításai szerint.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Talán egy-két "véletlen baleset", amiket természetesen ugyancsak Gyurcsány és a baloldal követ el.
Ez az egész helyzet kezd kabaré lenni, a fidesz és jobboldal szentté avatása, a baloldal teljes lejáratása nem ismeretlen számunkra, lassan hozzászokunk.
Egy baj van ezzel, normális ember ezeket nem hiszi el! De hány normális ember van ebben a fideszországban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Hát persze. Uruguayi, panamai és bissau guineai állampolgár és tiszteletbeli konzulként, tucatnyi cég tulajdonosaként, százmilliókat csempésző drogbáróként, kozmopolita nemzetközi bűnözőként, átugrott panamából gyorsan egy kicsit technikuskodni Őszödre. Teljesen életszerű és reális. A technikusok általában pártrendezvényeken, panamai, uruguayi vagy bissau guienai nemzetközi elit maffiózók szoktak lenni.. hát hógyne kérem természetesen persze persze...
Sziszifusz
Most közölték: Nem volt ott az öszödi beszédnél, akkor épp külföldön tartózkodott.
A hangtechnikus egy hasonló nevű illető volt.
aremy
@Cicamama55:/ addig jár/ vagy amíg bele nem verik.
Hellcat
1-2 napja volt a cikk hogy nem érintett...most akkor mégis? Miért érzem úgy hogy csak próbálják bemocskolni?
alterego56
Lassan kiderül miért is halt meg Welsz.
Dr. Felipe
Akkor nyilván hogy fideSS tégla volt. Egy kis tégla volt a fideSS hatalmi játszmáiban és valószínű hogy már kényelmetlenné vált a keresztapának. Ezért kellett meghalnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.