Úgy tűnt, mintha lenne diplomája az MSZP-s képviselőnek, akinek az oldalán később pontosították az erre vonatkozó információkat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Valóban, diplomája nincs, de nem csak érettségije van, hanem elvégezte az egyetemet, és, ahogy mondja, "az egyetemeket abszolutóriummal lezárta." Ez tehát nem azonos végzettség az érettségivel. Hogy a diplomáit mikor szerzi meg, nem tudjuk, de ha Deutsch Tamásnak a miniszteri címhez is elég volt az érettségi, akkor Kunhalminak is elég kell legyen, és van még 10 éve, ha példát akar venni tompikától (szerintem nem akar), hogy lediplomázzon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Valóban, diplomája nincs, de nem csak érettségije van, hanem elvégezte az egyetemet, és, ahogy mondja, "az egyetemeket abszolutóriummal lezárta." Ez tehát nem azonos végzettség az érettségivel. Hogy a diplomáit mikor szerzi meg, nem tudjuk, de ha Deutsch Tamásnak a miniszteri címhez is elég volt az érettségi, akkor Kunhalminak is elég kell legyen, és van még 10 éve, ha példát akar venni tompikától (szerintem nem akar), hogy lediplomázzon.
Pálinkafőző Rézüst
@nemkati: A Laci néninek (Németh) is csak érettségije van. Oszt mekkora miniszter lett. Ő írta alá a paksi vérengzést.
Senara
@Pálinkafőző Rézüst: az más kategória
coyote3
Miért Kunhalmi miniszter?
Érdekes olvasni a cikkben a névsort ...
Senara
Még valami a múltjával nem tudják támadni Ó dehogy nem talán kisdobos és úttörő múltját ráolvashatnák. Mondjuk ö vezette a mókusőrs taplóját ami televolt a kommunista eszméket dicsőítő mondatokkal ...
Senara
@Senara: 2004-2009: Szegedi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, kommunikáció szak, abszolutóriummal lezárva, nyelvvizsga előtt áll

2005-2011: ELTE – Állam és Jogtudományi Kar, politológia szak, abszolutóriummal lezárva, nyelvvizsga előtt áll

1998-2002:Vörösmarty Mihály Gimnázium, Budapest

1989-1997: Arany János Általános Iskola, Kiskunmajsa
nemkati
@Senara: Az ovit és a bölcsit kifelejtetted. :)
Senara
@nemkati: Kis Viktornak meghúzta a haját ? Nem tartottam annyira fontosnak :-)))
nemkati
@Senara: Márminthogy a kis Ági? A kis Ági bölcsis korában kis Viktor már rendszerváltásra készült.
cacus
A baloldal még a cirkusznál is szórakoztatóbb...(mondjuk a helyük valóban ott lenne)
Senara
@nemkati: Márminthogy a kis Ági? A kis Ági bölcsis korában kis Viktor már rendszerváltásra készült. ... Nem lényegeges csak véletlen lehet összeesküvési elméletem szereplőinek a neve :-)))
nemkati
@Senara: Ja, aszittem, direkt céloztál a kis Viktorra, mert ez a név nekem, amellett, hogy rémálmokat okoz, nemszeretett miniszterelnökünkre emlékeztet. :)
kiskutyauto
Ez borzalmas és nem megengedhető, tűrhetetlen hazaárulás. Csak Németh Lászlónénak, csak gazdasági miniszternek nem lehet diplomája orbanisztánban, egy párt vezetőnek ha nincs, az tűrhetetlen... csak Schmitt Plagibának és Deutsch Tompikának lehet nyilvánvalóan érdemtelenül diplomája, merthogy egy papucsállatka szellemi szintjén, még az érettségijük is megkérdőjelezhető... az is jó így, megfelel államfőnek is egy agyhalott.. de pártvezető, párt prominens ellenzékben diploma nélkül? Na azt már nem! Nem megengedhető. Még a takarítónak is az ellenzéki pártban minimum oxfordi aranydiplomája kell legyen, különben bűnöző, hazaáruló... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
gibgab
"...a felsőoktatásból kilépő hallgatók közel negyede a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapja meg az abszolutórium és a záróvizsga után a diplomáját. A több tízezer fiatalt érintő probléma ..." (eduline.hu)

Ő is ezek között a fiatalok között van. Sem csalás, sem ámítás nem történt. Valószínűleg semmi érzéke a nyelvekhez. Venni meg nem akart egy nyelvvizsga-bizonyítványt. Ez bizony manapság inkább becsülendő.
eduline.hu/nyelvtanulas/2013/4/11/Nyelvvizsga_csalas_kulisszatitkok_QB8UPZ
cacus
Csaló helyett csaló. Ő indul Simon Gábor helyett...Ez az mszp politikája. És sajnos még mindig van egy pár elvakult emberke aki rájuk szavaz :(
pityuka
@cacus: Ha volna kedvünk, végig röhögtük volna a négy évet. Nagyobb cirkuszt, mint amit a maffiajobboldal csinált, még nem éltünk.
cacus
Szerintem is és pontosan ezért kell már egy kis frissítés a politikai "elitbe"!!!
mszp+fidesz egy és ugyanaz!
Levrone
Szerintem nincs ezzel semmi gond, nekem sincs meg, de gyakorlatilag végigjtoltam a programozó-matematikus szakot, már csak a diplomamunkát kellett volna megcsinálnom, de közbeszólt az élet. A munka jobban csábított. Majd egyszer... :-) Mondjuk összesen 5 diplomamunkát csináltam eddig, de egyik sem volt a sajátom... :-) Eddig nem volt belőle semmi hátrányom, mert szerencsére a tudásom kiemelkedő, ide pedig az kell és a hozzáértés. Ezek pedig meg vannak bőven. Egyébként azt szoktam mondani, hogy a nagyok - Gates, Jobs, etc. - is így csinálták az informatikában... :-)
cacus
Nem is az a baj, hogy nincs neki, hanem az, hogy azt hazudta van...
Innentől kezdve mit lehet várni tőlük? Majd lesz egy újabb Igazságbeszéde Gyúrcsánynak, oszt el van intézve?
nezelodo
"cacus
A baloldal még a cirkusznál is szórakoztatóbb...(mondjuk a helyük valóban ott lenne)"

A fenét lenne ott helyük. Orbán mellett ezek csak porond takarító kezdő önkéntesek! Ha egyszer hazugságversenyt rendeznek a cirkuszban, még az ajtón se leshetnek be a fidesz produkciójára annyira kezdők hozzájuk képest.
tavaszi
...most ...valaki ezen meglepődött??...hazudott---ő is ...de az egész baloldalnak az a sajátja...a hazudozás. ...már a közgazdászok is figyelmeztetik őket ,,,,az igérgetésre...de fallra borsó...eggyel tőbb hazudozó coci...nem mindegy???...de teljesen mindegy . csak az megy. de oly mindegy egyéniben ugy sem rugott volna labdába. ...az nagy só lesz ha a jobbik belőzi az összefosást...most aztán ketyeg ám a homokóra!...
Desischado
Akkor nem hazudott, nyilván a nyelvvizsga miatt nincs meg a diplomja. De ő nem próbált idegen tollakkal ékeskedni!
nezelodo
tavaszi
Látom nyomod a betanult szöveged. Mikor a Lasztovicza képviselő a kölykének, meg a haverjának jóváíratta a nem teljesített kreditjeit az egyetemén, nem voltál ilyen hangos, (vagy nem tudod mi az a kredit), lapítottatok mint szar a sűrűben. Azóta is nagy a csönd a politikai erőszaktevő viselt dolgairól, még a lenyelt 1,6 milliárd a Kolontáriaknak összetelefonált segélyforintról sem halassz.
És mit gondolsz hol "kubikol" most a csalással diplomához jutott két kölök?
silber13
@tavaszi: Sajna azt kell mondjam, félelmetesen buta vagy !@Desischadonak lesz igaza a nyelvvizsga hiánya miatt nincs diploma!
nyanya001
A Némethnének miniszter létére : 1976-ban középfokú végzettséget szerzett a Külkereskedelmi, Oktatási és Továbbképző központban, külkereskedelmi szakon.
Vagyis nincs diplomája !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.