Ötszázmillió forintot meghaladó értékű hűtlen kezelés és pénzmosás miatt hamarosan vádemelési javaslatot terjeszt elő a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - tudta meg a Népszava. A bűncselekmény-sorozatban részt vevő cégek vezetői a gyanú szerint hatalmas, irreális összegekért szerződtek különféle tévésorozatok gyártására, ezek a vállalkozások azonban jórészt nem végeztek érdemi munkát, hanem továbbszerződtek a műsorok valódi elkészítőivel.

Forrás: adozona.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Nahát, tavaszi verőcés eftássak, remélem ennek vége lesz!
töky
Ügyes, én mondom ügyes... Csakhogy egy szerződés megkötéséhez két fél egyező akarata szükséges. Az egyik fél a műsorkészítő, aki a lehető legmagasabb árat akarja elérni a munkájáért, ami rendben is van. A másik fél a közpénzből gazdálkodó köztévé. Ők megveszik a műsort úgy, hogy nekik is megmaradjon az a bizonyos százalék zsebben. ( Lásd Kósa Lala mister 20 % ) Így oldják meg okosba minden szinten közpénzből. Ebből lehet a Rogánnak is meg a többi fidesznyaloncnak is kurva nagy vagyona. Ezért megy az öldöklő harc április 6-án Uraim. És akkor a zemberekre hivatkozva felhatalmazottnak is érzi magát a sok politikusnak mondott pöcsfej arra, hogy gazemberkedjen.
Pálinkafőző Rézüst
@töky: így igaz! Sajnos...:((
Új Magyarország!
Magyarország jobban teljesít! Igen, lopásban, rablásban! Ajó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.