Megtámadták a Fidesz egyik önkéntesét szerdán Csepelen annál az épületnél, amelyben a helyi MSZP választási irodája is található - közölte újságírókkal a ház előtt tartott sajtótájékoztatóján a Fidesz kerületi szervezetének elnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Annál az épületnél, amelyben a helyi MSZP választási irodája is található -
elképzelhető, hogy MSZP-snek nézték ?
Félreütött valaki ?
A Tündik bündije
Ennyi erővel kiállhatna a pusztába is egy üveg pezsgővel, mondván, hogy ünnepélyesen felavatom a majd egyszer megépülő atomtengeralattjáró-kikötőt.
Hiába, Graz nyomai nem múlnak el...
A Tündik bündije
@A Tündik bündije: Oké, ezt nem ide akartam, hanem az össze nem érő gázvezetékhez :-)))
Hellcat
Mert mindenki aki haragszik a fideszre az csak szoci lehet...annyira tipikus.
kiskutyauto
Sajnos nem elég nagyot ütött... Mivel a fizeSS agyhalott hazug zombik mindig pontosan az igazság ellenkezőjét zagyválják, ezért itt is pontosan látható az igazság: A GUSZTUSTALAN IRRITÁLÓ OSTOBA GYŰLÖLKÖDŐ KIREKESZTŐ ÉS MEGOSZTÓ IDIÓTA FIDESZES HAZAÁRULÓ SÖPREDÉK PROVOKÁLJA AZ EGÉSZ MAGYAR TÁRSADALMAT !!! Napról napra egyre idegesítőbbek, undorítóbbak, szánalmasabbak, gyomorforgatóbbak és egyre arrogánsabbak, egyre többeknek van elegük abból, hogy pár millió idióta befolyásolja másik 8 millió magyar életét fatálisan a tébolyult ostoba seggfejségével, korlátolt arrogáns, álszent, képmutató, hazug, téveszmés rögeszméivel... egyre több ember zsebében nyílik ki a bicska tőlük. Nem kell itt sem az MSZP-nek sem másoknak a balodalról, sem provokálni, sem hergelni senkit. Maga a hazaáruló FizeSS maffia és agyhalott söpredéke az akik provokálnak és hergelnek, ők maguk generálják az erőszakot...!!! hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.