A lakók tömeges panaszai alapján a Bács-Kiskun megyei fogyasztóvédők a társasházi rezsihirdetmény kifüggesztését szabotáló közös képviselőket lepleztek le – írja a Nol.hu.

A lakók panaszai alapján a fogyasztóvédelmi felügyelők több olyan Bács-Kiskun megyei közös képviselőt is lelepleztek, akik az előírásokkal dacolva nem függesztették ki a társasház rezsicsökkentésből származó megtakarításait – derül ki a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi felügyelőségének közleményéből.

A fogyasztók számos beadványban sérelmezték, hogy a társasházban nem függesztették ki a rezsicsökkentés mértékéről szóló tájékoztatót – fogalmaznak. Többen érdeklődtek aziránt is, hogy pontosan mit kell tartalmaznia a kifüggesztett hirdetménynek. A lakók panaszai nyomán a felügyelőség eljárásokat indított annak tisztázására, hogy az érintett közös képviselők eleget tettek-e a rezsicsökkentésről szóló hirdetmény elhelyezésére, továbbá az éves tájékoztatás megküldésére vonatkozó kötelezettségének – olvasható a Nol.hu cikkében.

A fogyasztóvédelmi eljárás során először az érintett társasházak helyszíni ellenőrzésére került sor. A hatóság munkatársai a közös helyiségek, lépcsőházak megtekintése során egyik helyszínen sem találtak hirdetményt. Az egyik közös képviselő úgy védekezett, hogy az adatmennyiség miatt képtelen volt ellátni a feladatot.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Éberség elvtársak, éberség! Az ellenség bárhol ott lapulhat, továbbá szorgos népünk és Viktor apánk nem tűri az imperialista szabotőröket, akik nyilvánvalóan a kapitalista tőke bérencei.
Jelentsd te is, ha szabotőrt észlelsz! Állítsuk meg együtt a nemzeti békeharcosokat mételyező fertőt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hinnye a nemjóját! Micsoda dolog ez?! Derék vezírünk nemes rezsicsökkentését eme hitvány képviselők nem függesztették ki?! Szibériába velük! Szólni kell másik drága emberünknek, putyin apónak, hogy sziveskedjen kivitelezni a büntit, neki ebben nagy gyakorlata van! Hiszen ha a rezsicsökkentés nem fényeskedne a ház falán, a hülye emberek honnan tudnák, milyen jóságos viktor vezír hozzájuk! Az édesapjuk sem lehetne jobb! Az, hogy mennyit vesznek be, az nem érdekes, úgysem foglalkoznak vele, elég, ha azt látják, hogy rezsicsökkentés van, azzal boldogan beérik! És ezt dugták el ezek a gazember közös képviselők, hogy a ragya csipkézze ki valamennyit! Végtére is méltányolni kell viktor jóindulatát, hadd örüljön a buta nép, és még véletlenül se vegye észre, hogy ötször annyit kell kifizetnie más címen!
tarhonya
mennyit kap egy ilyen szarházi seggnyaló aki le tépi a hirdetményt és be mószerolja a képviselőt ?
ajánlatokat várom !!!
pityuka
"A lakók tömeges panaszai alapján"
Ezen jót derültem.
Amit viszont saját szememmel láttam, ahogy közeledünk a választásokhoz, egyre több fideszes óriásplakát van átfirkálva: tolvajok, rablók, börtönbe veletek stb feliratokkal.
Cicamama55
@tarhonya: Húzhat egy kártyát a jutalom pakliból...Dohánybolt,termő föld, vezetői állás. ingatlan, üzleti megbízás, díjnyertes pályázat, külföldi utazás, több milliós bankszámla, márkás autó sofőrrel, ingyen parkoló, magánkórházi ellátás, gyerekének államilag támogatott egyetemi-főiskolai tanulás, védelem az adó hatóság ellen, csalássorozatok támogatása, fekete foltok titkosítása...S még ki tudja mennyi lehetőség...
orogordog
Deviza árfolyamot az Orbán dolgozó szobájába, mert nem tudja menyi az annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.