Megbírságolhatják Mesterházy Attila ellenzéki miniszterelnök-jelöltet, miután csütörtökön nem jelent meg a Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának a Simon-Welsz-ügyben indított ülésén – írja a Blikk.

Az ügy precedensértékű, mivel a bizottsági megjelentést kötelezővé tévő jogszabályt csak tavaly fogadta el az Országgyűlés, és Mesterházy Attila lehet az első politikus, akit ez alapján megbüntethetnek. A bírság 3 ezer forinttól 300 ezerig terjedhet.

- Ennek az ügynek, amellyel kapcsolatban a bizottság meg kívánt hallgatni, éppen olyan szemlélője vagyok, mint bárki más. Az ügy nemzetbiztonsági vonatkozásaival kapcsolatban csak a sajtóból vannak információim – írta meg Mesterházy Attila a testületnek küldött levelében.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A NAV botrány kirobbanása utáni meghallgatásról a Fideszesek maradtak távol, nem is olyan régen...Semmi nem lett belőle...Az a sokat emlegetett kettős mérce már megint!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
@Desischado: Mindig csak a saját nevemben beszélek, semmi óhajom, hogy osztozzam bárki véleményében, bár egyre többen vannak olyan tisztességes emberek, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak. Vasárnap kiderül, hogy mennyien...
bence
Legközelebb remélem,hogy orbán,és kövér büntetését fogom olvasni !
Tisztesség
A kerékpáron nincsen csengő a rendőr megbüntet, miért kivétel Mesterházy Attila ha nem megy el az idézésre és megbüntetik?
A kis embereket csalás tudomásáról, a rendőrök bilincsbe viszik be az idézésre!
coni
Inkább vigyáztak volna a koronatanú életére, akkor mostanra már mindent tudnának Simonról, de ahogy látom inkább másoknak volt guineai útlevele..
kukac50
Rubovszky Orbánt is büntesse meg mert nem nyilatkozik Rogánnak miből lett ennyi vagyona!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.