A DK Hirt Ferenc mozgáskorlátozottsága miatt szolidáris a fideszes politikussal, aki "nem ezért báb, hanem azért, mert Orbán Viktor bábja". Gréczy Zsolt DK-szóvivő Hoppál Péter Fidesz-szóvivő azon szombati kijelentésére reagált az MTI-nek, miszerint a Gyurcsány-koalíció végleg megmutatta igazi arcát, amikor fizetett hirdetésben Hirt Ferenc Tolna megyei fideszes képviselő mozgáskorlátozottságán gúnyolódott.

Hoppál Péter szerint a baloldal a Sárga Hirdető című Tolna megyei kiadványban a következő szöveggel jelentetett meg hirdetést: "Bábu vagy, nem te lépsz, valaki irányít. A már klasszikusnak számító idézet tökéletesen illik Tamási és kistérségének országgyűlési képviselőjére Hirt Ferencre, aki immár nyolcadik éve a Fidesz helyi bábjaként lézeng a választókerületében".

Gréczi szerint Hoppál hazudik, amikor azt állítja, hogy megsértettek egy fideszes jelöltet. "Az illető mozgássérült – amiért a Demokratikus Koalíció szolidáris vele –, de nem ezért báb, hanem azért, mert Orbán Viktor bábja. Mint ahogy minden fideszes politikus az" – tették hozzá.

Szerintük az a szégyen, hogy Hirt Ferenc mozgássérültként az elmúlt négy évben "végignézte, hogyan alázza meg sorstársait az általa támogatott hatalom". Ugyanis az az Orbán-rezsim ártott leginkább a mozgássérülteknek, amely több százezer rokkantnak vette el a jogosultságát és a pénzét, sokakat az éhhalál szélére sodorva – fűzték hozzá.

"Ezt próbálta a Fidesz szóvivője félremagyarázni, aki ha erre képes, nyilvánvalóan nem normális" – fogalmaztak.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tulipánfa
Hoppál képzett megélhetési gazember, mint a FIDESZ szóvivő csapatának minden tagja. Ő képes a legátlástalanabbul, primitív módon , a tényeket elferdíteni , valóságtartalmától megfosztani. Eredeti foglalkozása pedagógus. Szegény gyerekek.
laszlobihari
Elnézést, nem ide tartozik de nem lehet megnyitni a facebook-ot, nagyon be van lassulva vagy valaki(k) blokkolják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.