A Gyurcsány-koalíció végleg megmutatta igazi arcát, amikor fizetett hirdetésben Hirt Ferenc Tolna megyei fideszes képviselő mozgáskorlátozottságán gúnyolódik – jelentette ki a Fidesz szóvivője szombaton Budapesten.

Hoppál Péter a sajtótájékoztatón elmondta, a baloldal a Sárga Hirdető című Tolna megyei kiadványban a következő szöveggel jelentetett meg hirdetést: "Bábu vagy, nem te lépsz, valaki irányít. A már klasszikusnak számító idézet tökéletesen illik Tamási és kistérségének országgyűlési képviselőjére Hirt Ferencre, aki immár nyolcadik éve a Fidesz helyi bábjaként lézeng a választókerületében".

A politikus szerint a baloldal ezzel nem a Fideszt sérti meg, hanem azt a félmillió magyar állampolgárt, aki valamilyen fogyatékossággal él.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
A fidesz megvonta a leszázalékoltaktól a támogatások egy részét ( felülvizsgálatot rendelt el mindenkinél ) Van olyan ismerősöm 55 éves akinek szívinfarktusa volt és úgy hozták vissza hogy defivel ki kellett ütni ) mosolyogva közölte vele a felülvizsgáló orvos . Maga már gyógyult ,mehet dolgozni ! . :-( :-( Orvosok elmondása alapján rengeteg olyan beteg van aki nem tudja megvásárolni magának az életben maradáshoz nélkülözhetetlenül szükséges szívgyógyszert . Rengeteg olyan ember van akit visszazavartak a nemlétező munkaerőpiacra ,és még rengeteg hasonló gazságot követtek el szerencsétlen beteg emberek ellen :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Én úgy tudom, hogy volt egy ilyen dal. Talán a KFT-nek a dala? Biztos erre a dalra gondoltak a képviselők és nem bántani akarták az illetőt.
taglo
Barmocskák , undorító választási fogás ,ez a hoppál már az anyjában megtanult ,aljasul hazudni !!
pityuka
@bretagne: "Bábu vagy Bábu vagy, nem te lépsz, valaki irányít. Jól vigyázz, mi lesz majd, ha megun és leállít?" (Bábu vagy - KFT)
bretagne
@pityuka: Köszi a megerősítést. Én is így emlékeztem. Úgy látszik, Hoppál nem ismeri.
Csak kötekedni akar?
Tekla
@dömdödöm: Na ez a képviselő úr nem fog semmit tenni értetek! A Parlamentbe ritkán látják , akkor is minek? Szerintem is csak bábú és ez nem a mozgáskorlátozottsága , hanem az emberi tartása miatt.
Yoda69
A fidesz sertette meg az osszes fogyatekkal elot, amikor lecsokkentette allami tamogatasukat, sot egyeseket meg kozmunkara is kenyszeritett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.