Hiába jelent meg az MTI fotósa abban a XII. kerületi szavazókörben, ahol reggel 8-kor Orbán Viktor adta le a szavazatát, az utolsó pillanatban a főszerkesztő telefonon felhívta, hogy mégsem kell kép a miniszterelnökről – írta az Index. Lehet, hogy inkább megfestik?

Az ügyről a lap a helyszínen tartózkodó fotósoktól értesült, és a történetet alátámasztani látszik, hogy az MTI 11-ig nem adott ki fotót Orbánról. Ez az MTI történetében példátlan. A miniszterelnököt csak a személyi fotósa fényképezhette.

Letiltották az MTI-t Orbánról

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Lehet, hogy inkább megfestik?...menten össze is pisilem magam a vezír személyi fotósa.. személyi nővér kellene már neki Grázban.
Vagy szoborba öntik...ólom szoborba.
Elég ramatyul néz ki. Fejét veszik a fotósnak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Mi lesz még itt, bele sem merek gondolni! Megint kapott négy évet, istenem, mindenkit megtudnék fojtani, aki rászavazott, vagy otthon maradt!
Fradigege
Remélem a fotóst nem közpénzből csengetik ki, mert ezért már volt szőnyeg széle a szociknál. Juhász Gabikát is havi 300 ropiért fényképezgették, a BM pol.államtitkárát.

mno.hu/migr/juhasz-allitja-van-igeny-a-rola-keszult-kepekre-565497
valentin641
@Fradigege: Gondolod,hogy a kedves vezér kiad még tíz-fiiért is a sajátjából,mert-hogy ŐKELME már megszokta,hogy neki minden ingyen jár,még a hobbijait is az adófizetőkkel téríttetik meg.De nincs ok a szomorúságra,MERT MAJD ELMÚLIK EZ A KICSI ROSSZ ÉS MAJD JÖN EGY KICSIT ROSSZABB!
valentin641
Itt ebben az országban minden közpénzből megy ami a kedves vezér és a sleppjének gyarapodását és érdekeit szolgálja,de ha netalán-tán valami kiderül azt agyonhallgatják vagy megmagyarázzák,hogy az miért is jó úgy ahogy van,de ha egyik sem megy akkor kreálnak rá egy törvényt utólag,-mint ahogy erre már több példa is volt- OSZTJÓNAPOT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.