Hiába várakozott az mti fotósa Orbán Viktorra és feleségére, közvetlenül, mielőtt megérkezett, összepakoltatták vele a felszerelését és visszahívták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@karma1: Nem tudom, mi lesz itt, ha nyernek!
nehogymá
@karma1: én "azt szeretném" ha maradnának kevesebb mint 5o % al. akkor kiderülne milyen a jobbikfidesz (v)iszony. asszem kapnának pofont a választói mind a két oldalnak. lenne egy elöre hozott választás ahol tényleg akkorát bukna a fidesz,hogy a következö kormánynak lehetne akkora többsége amivel IGAZI változást hozna. sajnos egyszerü többséggel semmi nagyot nem tud csinálni,hiszen minden szart belevettek a kétharmados törvényekbe. igy korai bukásra lennének itélve. azt még nem is kalkuláltam,hogy milyen ellenzék lenne a jobbik meg a fidesz. a mai kordonbontás már egy kicsit tökösebbenek mutatja Bajnaiékat ,de ez még nem az igazi.
bretagne
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Sajnos, nem!@geo: Most már mindegy!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@bretagne: Ez van! Gratula a fidesznek (hülye helyesírás ellenőrzőm aláhúzta a fideszt ,mert kisbetűvel írtam,pedig hát direkt:) ,ilyen választási törvényt kitalálni,ahol a szavazók több mint fele a pokolba kívánja őket és mégis kétharmaduk van ,csak ők tudnak
bretagne
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Ilyen ez a választás! Ők változtatták ilyenné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.