Leadta szavazatát Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt (MLP) elnöke vasárnap délután Gyöngyösön, az egyik Jeruzsálem úti szavazókörben, ahová édesanyjával együtt érkezett.

Az ellenzéki politikus voksolása után tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a részvételi arány kora délutánig elmaradt a négy évvel ezelőttitől, "ami semmiképpen sem jó". Azt mondta, mindig a magas a részvételi aránynak örül, "mert akkor kérhetik az emberek igazán számon, "hogy mi történik ebben az országban".

Fodor Gábor kijelentette: fontos, hogy egy olyan városban, megyében, ahol a szélsőséges politikai irányzatok megerősödtek az elmúlt években, "sok józan ember szavazzon a demokratikus pártok mellett, az antidemokratikus erők ellenében". Az MLP elnöke azt mondta "a Jobbik világossá tette, hogy a demokrácia és az Európai Unió ellen van".

"A magyar liberalizmus történetében komoly fordulópont lesz ez a választás: az elmúlt négy évben nem volt liberális párt a magyar parlamentben, most pedig lesz" – jelentette ki Fodor Gábor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.