A korábban megkezdett munka folytatását, a választókörzetben lakók életét könnyítő ügyek felkarolását, megoldását nevezte Szatmáry Kristóf a következő parlamenti ciklusban az előtte álló feladatnak.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A programja alapján amit itt pár mondatban leírt ez a faszi is egy gomb nyomogató robot lesz a fidessben! "repülőgépzaj csökkentése" Vazze annak a gépnek valahol le kell szállni, ha nem arra szállnak le majd valahol máshol okoz gondot a zaj! Vagy úgy gondolod hogy tízezer méteren elrepülnek a gépek a reptérig onnan bezuhannak a reptérre :-))) "a sportlétesítmények ügyének előmozdítása" Igen még kellene oda is egy harmincezres stadion :-))) "valamint a HÉV és a metró összekötése komoly feladat lesz" Tényleg komoly feladat, mert a metró a föld alatt közlekedik nagyrészt és kell addig ásni egy alagutat! De majd felfogadtok genetikailag módosított óriás vakondokat :-))) "egészségügyi intézmények megerősítése" Beton falakkal akarod megerősíteni? Nem inkább fejlesztést akartál mondani? Tudod miért van a bolondokháza körül magas kerítés? Hogy kintről az a sok hülye be ne szökjön :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.