Az új országgyűlés sok változást hoz, például átalakul a képviselők javadalmazása is. Ezt járta kicsit körbe az Origo.

A legtöbbjüknek csökkeni fog a fizetése, és a benzinpénzről is lemondhatnak, helyette egy kártyával tudnak majd tankolni. Az Origo szerint az új rendszer legnagyobb győztese Gyurcsány Ferenc lehet.

A DK elnökének az elmúlt négy évben mindössze 371 ezer forint volt a bruttó fizetése, de ha bejönnek a számításai, és az új parlamentben frakcióvezető lesz, akkor akár egymillió-háromszázezer forintra is ugorhat majd a jövedelme.

Gyurcsány az előző parlamentben a legrosszabbul kereső képviselők közé tartozott, most viszont ő lesz az Országgyűlés egyik legjobban fizetett tagja – olvasható az Origo cikkében.

Látta, hogy mit mondtak a választók Gyurcsány Ferencnek? Itt elolvashatja >>>

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Nem Gyurcsány jár jobban vele, hanem a gyermekalapítványok,
akiknek az illetményét utalja. Gyurcsány nem megélhetési politikus.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukottbal
@karma1: Ugye csak viccelsz? Azért kíváncsi lennék, hogy a fogatlan, panelproli nyugdíjasokon kívül még hány embert tudna magához vonzani ez az elmebeteg...
miki1111
Beszavaztatjak magukat es utanna meg a panelprizas megy undorito az egesz ripacs buzeransok
vukkocska
Ez megint az uszítás legmagasabb iskolája. Gyurcsánynak nem lesz frakciója, mert csak négyen vannak. Tehát dől az egész számítás. Nem beszélve arról, hogy eddig is karitatív dolgokra utalta, s ezt teszi ezután is.
@qxy: A fagyi-pénz kedvenceidnél nem jön be, mert azoknál semmi nem elég, mindig több és több kell.
Egyébként a kormányváltók legnagyobb nyertese és leg-gerinctelenebbje Fodor Gábor, aki soha nem jutott volna be a Parlamentbe, ha nem veszik be a csapatba. Most meg játssza az eszét, hogy ő az önálló arculatát akarja vinni a liberálisoknak, nem akar beülni a DK-sok közé. Remélem, egyetlen baloldali érzelmű csoportosulás soha nem fog vele szóba állni. Mert az tudtam, hogy a politika nem lánynevelde gyülekezet, de amit ez az alak most csinált, mindent felülír.
qxy
@vukkocska: Kedvencem? ? Nem jól értetted amit írtam. Én kimondottan rüheltem, útálom a politikusokat mind!
Már a Kádárt sem szerettem. Tudom, mindenkinek munkája volt. De Nem mindenki dolgozott és egy fizikai munkásra jutott több mint három naplopó. A Pickben is három lift kezelő volt az irodaházban. Nem is volt lift.De finom kávét tudott főzni és ha kellett szét is rakta a lábát . Mindent a kedves párt tiszteletére. és azóta egy politikus sem volt aki megérdemelte volna a tiszteletet, a megbecsülést.
miki1111
@karma1: Retorikaban ezerszer job az Orvannal
lattam a tv ben töbször .felkeszult es jo vitakepes . ezert is nem alt ki ellene a fideszesek vezetöje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.