A Douwe Egberts Hungary Zrt. az év végéig összesen 184 dolgozót bocsájt el, mert anyavállalatának átszervezése miatt beszönteti az termékek budapesti gyártását.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Jól van gyerekek . akkor számoljuk , 2014 április 7. től 2015 április 7 ig bezárólag hány külföldi cég adja be a kulcsot vagy elbocsájtással szűkíti létszámát ! Én elvállalom
a számolását .Jövő ilyenkor közlöm az egyenleget . Kiváncsi vagyok egyébként melyik cégek húznak el .
04 11 Douwe Egberts Hungary Zrt. 164 munkavállaló termelés megszüntetése miatt utca :-( :-( :-(
létrehoztam az adatbázist aki tud olvasott csoportos vagy tömeges kirugásokról
az nekem szóljon itt a propelleren
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
akárkétharmad
@Horizont: @JAJMÁR: Lassan minden bezár, ami nem kínai vackokat árul. Ez nem Orbán hibája, hanem az embereké, akiknek nem kell a minőség, csak az olcsó gagyi.
akárkétharmad
@Horizont: Ma voltam nyári gumit venni a kocsimra, és enyhén szólva is megdöbbentett, amikor az egyik vevő a Bridgestone díjnyertes gumija helyett az életveszélyesnek minősített kínai Infinityt vette meg inkább, amelynek darabja mindössze 3000 ft - al volt olcsóbb, majd az udvaron cigarettázni kezdett. Anyósom egy tizest pöfékel el havonta, a 4 megbízható gumi pedig 12 ezerrel került volna többe, ráadásul két év mú
lva el lehet öket dobni, tehát még fele időt sem bír ki a másikhoz képest, akkor melyik is a kedvezőbb, a biztonságosabb? Engem az tud még nagyon ledöbbenteni, amikor a gazdag emberek spórolnak ilyen dolgokon.
hattorihanna
Kicsit feltűnő vagy csak nekem,hogy április 6 óta mintha egyre több cég zárná be kapuit.
Süllyed a hajó?
Lehet ők előrelátóbbak mint mi.
hattorihanna
@akárkétharmad: Most ezt nem mondod komolyan remélem.Az ízlés az nem a pénzen múlik,de az hogy mit engedhetsz meg magadnak az bizony csak az anyagiakon.Nem vehet mindenki vuiotton-t,meg hublot-ot basszus.Mondjuk kínaiba se tenném be a lábam az tuti.
dömdödöm
@hattorihanna: megvárták mi lesz ápr 6.-án ,lesz valami változás ? ,vagy nem lesz , mert egy kiszámíthatatlan elmebeteg kormányzati intézkedések aláaknázta gazdasági környezetben nem lehet tervezni és minden befektetőnek veszélyes terep itt tevékenykedni .
Kormányváltás nem lett tehát elhúznak innen mint ha sosem lettek volna itt :-(
Game Over !
dömdödöm
@JAJMÁR: kitisztult a samsung kérdés !
A gödi gyárát nagy kussban fű alatt bezárta és 1000 munkavállalóból 12 maradt
az 988 ember utca :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.