Az egyre jobban elmérgesedő ukrajnai helyzet miatt az EU és az USA újabb és újabb szankciók bevezetését lebegteti Oroszországgal szemben. Fegyvere azonban Putyin elnöknek is van: a gázcsapok elzárásával komoly gondokat okozhatna a kontinensnek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Majd orbán kisputyin megnyitja!-de csak a fidesseseknek "ahogyan szavaztál azt érdemled"!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Na vazze, amikor kislisszolt vezirunk Moszkvaba alairni az atommutyi szerzodest, mar regen allt a bal Ukrajnaban, lehetett volna sejteni, hogy az energiahordozokkal elobb-utobb baj lesz, foleg az ukrajnai gazzal,...

Hat senki nem vilagositotta fel, hogy ez bizony benne van a pakliban? (Mar hogy a gazcsap el lesz zarva - jo magyarsaggal megfogalmazva...:-)))

2 eve mar volt ra pelda, de akkor csak jatszadoztak a csappal, de most kemenyen el lesz tekerve, mert Putyin is belekerulhet a Nagy Daraloba, mint az oroszorszagi fo diktator, egyre tobben neznek ora is ferde szemmel Amerikabol, Kinabol, (na, innen nem csak kepletesen ferde szemmel!), es akkor ez a ket eszleny vajon mit fog lepni?
adrenalink
@karma1: Tudod, hogy mekkora megpróbáltatás lenne ez nekem? Látni sem bírom a pálinkát...)))
karma1
@adrenalink: Hat akkor idd csukott szemmel! Micsoda valogatos egy fijju vagyol Te?!...:-)))))
yazo64
Majd mészáros lőrinc nemlétező disznói telefingják a légteret, széles gábor kikapcsolja a gravitációt és a leeső bélgázt simicska betalicskázza a gáztározókba:)
dömdödöm
a gázvezeték nem elzárva lesz by Moscow hanem fel fogják robbantani ukrán szélsőségesek mint ahogy meg igérték :-(
adrenalink
@karma1: Az bizony! Én csak az "a" betűs italokat szeretem: abor, asör, apálinka:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.