A nyugat.hu belenézett a társtulajdonos Rogán Valéria szakonyfalui polgármester vagyonnyilatkozatába.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Én még mindig türelmesen várom hogy a Simon sorsára jusson...ha ez nem történik meg az csak a fidesz maffiáról kialakított képet erősíti meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Valóban meg kell nézni. Mondjuk nem az itt kommentelőknek. Mivel én elég
sokat vagyok azon a környéken fellelhető én megtettem. Megtehetné mondjuk a NAV is... De ennél egyszerűbb lenne, ha a parlament idevonatkozó bizottsága tenné meg , vagy épp megnézné a tulajdoni lapot, amit illik elfogadni hivatalosnak.
Ugyanakkor nem ez az igazi probléma, ez könnyen igazolható tény. A nagyobb gond, az ilyen spu00-kal van.Ők fel sem fogják, hogy mi a demokrácia, ahol egy képviselőnek illik igazat mondani. Rogán hazudott és ez nem is lehet vita tárgya. Ergo az ilyen "balkanfanatic" spunullanullák nagyszerű szellemi droidok arra, amire a fideSSnek szüksége van az ilyen ügyekben. Hűen hangoztatják a fidess pr hazugságait, fel sem fogva , hogy ezzel kiírják magukat a demokráciából. Persze, ha az ilyenek a diktatúráért vannak oda, akkor megértem és megkövetem őket. És amíg az ilyen pr szócsövek a kitalált, kimódolt hülyeség hazugságokat hajtogatják vitát generálva, senki sem beszél mondjuk Kishantosról, vagy a többi még ennél is nagyobb gazemberségekről. Mert az ilyen nullákat úgysem lehet meggyőzni!! Semmivel...
bakegya
Körbe lehetne kapargatni az egész Balatonpart parti sávját-akkora k.nagy vagyonlenyúlási szabadságharcot vagyongyarapításban,mint amit a fidesssnyikek arattak frissen ruganyossan bejegyezve a földhivatalokba kevés demokráciában virítottak,mint a narancsriasztás idején!!!
Újabb TANUHEGYEK GYŰRŐDNEK-de-CSAK A FIDESSNEK IMMÁR JOBBIK TŰZZEL-VASSAL.
eberti
Akkora a villája,amekkorát a "hatalom" jónak lát...
bence
@spu00: ! Nem ! Ezt nem a fidesznek kell ! Amit a fidesznek kellett volna megtennie,azt nem tette meg ! Amit nem kellett volna megtennie,azt megtette ezer marokkal ! JA ! A Steiner sumák utalásáról csak annyit,hogy rátok fideszesekre jellemző ! DE ! ha a hülyeség fájna,akkor most ordítanál mint a prérifarkas !
Pisti271
Megnéztem a villát felülnézetből a Google Earth alkalmazással.
Nagyobbnak néz ki, mint a földhivatali térképen.
Pisti271
Orbán Felcsúti háza is legalább duplájának néz ki,
mint amit a vagyonbevallásában feltüntet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.