A számláit nem zárolták, és 2010 óta semmilyen új hitelt nem vett fel az MSZP – ezt a párt arra reagálva közölte kedden, hogy a Vasárnapi Hírek azt írta: a hitelező bank zárolta számláit a felhalmozott tartozások miatt. Gúr Nándor alelnök elismerte, hogy kétmilliárdos tartozásuk van a szocialistáknak. Az Index szerint Mesterházyéknak a Jókai utcai székházra felvett közel egymilliárdos frankhitel miatt is fájhat a fejük.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Hát a fityesznek ilyen gondja nincsen, ott 2010-től eljött a kánaán dől a lé! A fityeszes városok mint a lázárfalva vagy a kosa falva miben adósodott el? Ha jól emlékszem chf be! Csak őket megmentette a viktorka és kurmánya!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bögöly
Azért Simon számláiról csak-csak összejön az a milliárd.
Méghogy nem loptak?
"Csak" letétbe helyezték a nehezebb napokra.
spu00
Most tényleg eladhatnák a Köztársasági téri párt házat másnak, s abból a pénzből fellélegezhetnének.
bögöly
@Cicamama55: Kézcsókom!
Tessék nekem mondani egy szoci várost az elmúlt 4 évből!
Még Miskolc is amely a szocik egyik bástyája volt,olyan narancs lett,mint a fene!

Ui:- Tiszavasvárinak elengedték vajh' az adósságát?D
Cicamama55
A 4 évvel ezelőtti időkre gondoltam, amikor már sok városban a városatyák többsége fideszes volt, s a sok rossz gazdasági döntéseket ők hozták! A felelőtlen költekezést megszavazták! A kormányváltás után, ezeknek a rossz döntéseknek a terheit vállalta át az állam...Minél többet pazarlott, annál több segítséget kapott így utólag.Tudok olyan várost, ahol egy sportcsarnok felépítése miatt adósodott el a város, mert a képviselők nem jól mérlegelték a helyzetet, s teljes ráfizetés lett az épület fenntartása..S még ma is az! A példa értékűen gazdálkodó kis települések sokasága kiesett a pikszisből, bár a választások előtt ígértek nekik valamit. Hogy megkapták-e?!
EcsiAntal
Nagyon egyszerű ---2 miliárd = fejenként 20 év az összes vezetőségi tagnak aki az utóbbi 10 évben ott volt az ellopásban --Viktornak most már börtönöket kell építeni hogy elférjen a sok tolvaj szoci ---és ott van még a Kuncze---Fodor 900 miliója --ezek akarták ujjáépíteni az országot ---vagy talán megint szétlopni mint amit 8 évig csináltak .
Dr. Felipe
Most legalább kiderült hogy hazugság volt az a fideSS propaganda hogy az MSZP t külföldi erők pénzelik.
Az MSZP t nem pénzeli senki ahogy az ábra is mutatja.
A fideSS viszont annyit lop amennyit nem szégyell mert nincs kontroll felettük. Hát lopnak is pofátlanul, négy év alatt már többet loptak mint az összes többi párt 20 év alatt és sajnos folytatják.
A Jobbikot meg Putyin elvtárs pénzeli, az LMP t meg a norvégok. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.