Ma tíz éve látta el kézjegyével Medgyessy Péter miniszterelnök azt a dokumentumot, amely írásba foglalta, hogy Magyarország tagja lett az Európai Uniónak. Megnéztük, vajon 2004. május elsejéig milyen út vezetett a magyar politikusok gondolkodásában a csatlakozásig.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Szerintem meg az Orosz-trojkára visszakapaszkodva-orbán vitya -körbe köpköd -minden nagyon szép,minden nagyon jó-CsEKKK a Fidesz-takariccsatok el,ha tudtok!-ami jár az jár,de csakkkk nekem-majd a nagy putyin-meg a római pápa megválaszol nektek -Hajrá orrbánkommunizmus-mindenki királya én vagyok-és hát természetesen a felcsuti maradona is...a többit még nem találtam ki...angyali üdvözlettel ovi...képeslapon szavazhattok,de csakkk rám.
kamazuka
Arról miért nem regélnek,hogyan játszották a nyugat kezére gazdaságunkat.Hogy fejlett mezőgazdaságunk lebutításában milyen szerepet vállat a politika.Erről kell beszélni.Ez a lényeg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.