Még a saját maga által kijelölt célokkal sem akarja megkötni a kezét a miniszterelnök, ezért kormányzati forrásaink szerint nem fog pontokba szedett kormányprogramot előterjeszteni a parlamentben. Orbán Viktor egyébként is szóban szereti kiadni rendelkezéseit, elvárja, hogy egy kávézás mellett felvetett ötleteit is hivatalos utasításként értelmezzék. Kormányzati források szerint leginkább a kiszivárogtatásoktól tart.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nana, Csak lassan a testtel, mert a végén kiderül, hogy ez is csak egy kacsa, de inkább nem is olvasható, a szemem csupán káprázik.
hetöndöe
Húha,ennyire nagy a baj?
Zárt osztályra a skizofrénekkel!Hajrá Magyarország!Hajrá magyarok!
human
Ha nincs továbbra sincs program az tovább csökkenti a befektetői bizalmat. Ez milliárdokban mérhető hátrányt jelent az országbank. De persze amíg ők jól élhetnek addig ez harmadlagos dolog.
GeoCravker
"Még a saját maga által kijelölt célokkal sem akarja megkötni a kezét a miniszterelnök, ezért kormányzati forrásaink szerint nem fog pontokba szedett kormányprogramot előterjeszteni a parlamentben."

Magyarul. Programja nincs, ötlete sincs. Skizofréniája meg van,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.