Nagyon fontos, hogy minél több magyar vegyen részt az európai parlamenti (EP-) választáson, mert a magyar nemzethez tartozók a magasabb részvétellel növelhetik az EP-ben jelen lévő magyar képviselők számát – mondta Martonyi János külügyminiszter az M1 A lényeg című vasárnapi műsorában.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
@csikknorisz: Igen,ott akkor sokan elvesztették a hitüket,köztük én is.Azóta már csak kevéssé leszek síkideg,a sok fidesses carságon.
hattorihanna
Köszike,nem akarom növelni az ep-ben a magyar képviselők számát.Sőt még a meglévőket is soknak tartom,főleg ha Dajcs Tompikának hívják őket.
Dr. Felipe
Én elmegyek szavazni mert ez állampolgári kötelesség, engem ne képviseljen ilyen szájjeljózsi féle debil hanem normális magyar emberek.
hattorihanna
@Dr. Felipe: Valahol megértem az álláspontod,de nem hiszem hogy sok múlik azon hogy ki képviseli ezt a pöcegödröt,amíg a csúti tapló marad a karmester.
Dr. Felipe
@hattorihanna: Sok minden valóban nem, hacsak az nem hogy megmutathatjuk hogy orbanisztán mellett létezik még normális Magyarország is, igaz már csak nyomokban.
Fradigege
Én a Kovács Bélára nyomok. Köpjön már be pár nevet, hogy miért? ki? kik? Hogyan? Hányan? Hánykor? Mi van a makkosban? Kik a csíkos hátúak? Mikor? Ott hol? Mennyiért? 2043 előtt-innen mi lesz most velünk? A Tisza-Bodrog összefolyásánál az uszályok mióta 2043 méteren vannak? Reccsenjen a nagy titkos kémadat bázis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.