A Fidesz frakcióját Rogán Antal vezeti, így döntöttek a kormánypárti képviselők a Fidesz frakció alakuló ülésén. A KDNP képviselőcsoportját továbbra is Harrach Péter irányítja majd. Döntöttek arról is, hogy módosítani javasolják az országgyűlési törvényt, azért, hogy a képviselők csak képviselői díjat vehessenek fel. Azt is javasolják, hogy május 10-én válasszák meg Orbán Viktort miniszterelnöknek. Aznap, szombat délután a Kossuth téren nagy ünnepséget rendeznek. A Fidesz és a KDNP ismét Kövér Lászlót javasolja az országgyűlés elnökének. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Talpnyalók! Gyilkosok! Gyülekező!
Vastapssal fogadjátok a nagy vezért!
És ne felejtsetek el hangosan éljenezni se!
Lehetőleg legyen a közelben kamera hogy legyen bizonyíték mennyire vagytok hűségesek a párthoz, a vezérhez - ha már a népet elárultátok.
Nil
Talpnyalók! Gyilkosok! Gyülekező!
Vastapssal fogadjátok a nagy vezért!
És ne felejtsetek el hangosan éljenezni se!
Lehetőleg legyen a közelben kamera hogy legyen bizonyíték mennyire vagytok hűségesek a párthoz, a vezérhez - ha már a népet elárultátok.
Desischado
Aki oda elmegy orbánt éltetni, az mind hazaáruló, seggnyalonc! Jól mondja Nil, igaza van!
dr. prédikátor
Nemtisztelt nemszavazók!! határon túli magyarkodók!!!Magyarul beszélő románok,székelyek/ akik nem tartják magukat MAGYARNAK,/ vajdaságiak!!!Lehet tapsolni és éljenezni a vajdátok beavatásán!!!A szavazatotokkal, amivel belerondítottatok a választásokba hatalomra került ismét a hőn imádott vezéretek!!!Remélem itt lesztek az ünneplésen???De egy dolgot!!! ha már igy beleszóltatok a választásba,Ne feledjétek: a joggal kötelesség is jár!!! Most bizonyíthatjátok a magyarságotokat!!! Gyertek ide élni , remélem ezek után itt fogtok adózni, dolgozni.Tegyetek eleget a KÖTELEZETTSÉGETEKNEK is amivel a kettős állampolgárság jár!!!Mert kötelezettségetek is van, nem csak szavazni kell!!!
bakegya
Orbán dilimozi lesz-folytatás következik...
Kamcsatka
Az újonnan átadott Kossuth teret is fel kell avatniuk. Készenlétben kell tartani egy csomó köztisztasági dolgozót, hogy eltakaríthassák a sok fekáliát. Lehet hogy Rogán közmun-
kásait is mozgósítani kell majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.