Orbán Viktor mint egyszerű zarándok vett részt II. János Pál pápa vasárnapi szentté avatásán. Az eseményről a miniszterelnök Facebook-oldalára is tettek ki képet, ahol Orbán a feleségével és két idősebb lányával, valamint Ráhel lánya férjével pózol. A 444 kommentárja szerint a fotón Orbán Sára barátja, Szokira Tamás is látható. A fiatalember a Nemzetgazdasági Minisztériumnál dolgozik mint titkárságvezető-főosztályvezető. A képet egyébként "Viva Wojtyla! " kommentárral osztották meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Reformátusként a pápista szertartáson...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@verőce21: A szoke tyuk is a taho lanya?
A baloldali majom fiatalabbnak tunik mint vitezdavid es mar foosztalyvezeto. Ez aztan a karrier.
verőce21
@silber13: (16:09) Mert a lányok nem tartoznak "Orbán és családja" közé?
JAJMÁR
Na végre, itt a női családtag is mind kimutathatta a "foga fehérit" :)
Desischado
@tavaszi: Tényleg? Akkor hőn szeretett vezíreddel és a bandájával mikor tudatja? Mert ők aztán megérdemelnék nagyon is! Vagy szerinted ők megérdemlik az isteni áldást?
nezelodo
Manhattan
Csak nem arra célzol, hogy a perselypénz elkunyerálása miatt ment oda?

Amúgy reményre ad okot a Viktor zarándoklata, a Tekes testőrökkel. Annak idején a Hunvald is részt vett egy zarándok úton...
Citromka
Csak nekem tűnt úgy első látásra, hogy ez a kép photoshop? Vagy orbánnak tényleg ilyen nyomott, egyenes a feje jobb oldalon? Hova tűnt a kis dagi pofi? Egyébként most református, vagy zsidó? Mert ezt olvastam egy 2012-es riportban: Zsidó származású magyar vagyok. De nincs kettős identitásom. Magyar az identitásom, és nincs problémám azzal, hogy zsidó vagyok. Soha nem tagadtam, és az apám megütött volna, ha így teszek” – állította Orbán Viktor a Les Échos szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.