Az újraválasztott házelnök szerint a most induló parlamenti ciklusban érdemibbé kell tenni az Országgyűlés munkáját. Kövér László az M1 Az este című műsorának kedden adott interjúban célként jelölte meg, hogy ha valaki a parlamenti ülés közvetítésére kapcsol, akkor érdemi vitát lásson, ne pedig azt, amit huszonegynéhány éven keresztül, hogy egy bizottságnyi ember sem ül a plenáris vitán és gyakorlatilag nem a törvényekhez benyújtott módosító indítványokról beszél, hanem „rögeszméit hajtogatja, vagy rosszabb esetben a vele szembenállót minősíti”. Azt reméli, hogy az erős, nagy létszámú, politikai súlyában is jelentős törvényalkotási bizottságban érdemi viták lesznek.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alterego56
Vagyis a parlament nem teljesítette a küldetését. Az elmúlt négy évben sem. Azért ez a megállapítás felér egy vallomással.
bakegya
@kkalman: már bevezették,a jobbik oldal,csak az elterelő hadtestük!-egy a célképzet.
bakegya
Az eddigieknél"megfontoltabb"szemétkedésekre én már nem vagyok kíváncsi...
JAJMÁR
Mire való a 2/3? Ha érdemi vitákra van szükség, akkor meg kell szerezni, lássuk, kinek van? Államosítani kell gyorsan egyet, vagy mindet!
Bár "a nép, az istenadta nép" boldog lesz attól is, ha a tévé, rádió, újság havonta egyszer közli, hogy az országgyűlésben érdemi vita volt.
Senara
A fideszes felszólal , támogatást követelve valakiknek , elmondja érveit . Válasz ..."érdemben" egyet értek , de nem pontosan úgy ahogy képviselő társam és egyben köszönöm , hogy felhívta a figyelmemet erre problémára . Meghajlás jobbra balra , előre hátra .. a szűnni nem akaró taps alatt .
Manhattan
Érdemibb? Akkor pödörjön még kettőt a bajuszán. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.