Szombat délután három órára – a miniszterelnök-választó parlamenti ülés kezdetére – várja szimpatizánsait a Fidesz–KDNP a budapesti Kossuth térre, ahol nagygyűlésükön Orbán Viktor kormányfő mellett Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Szájer József európai parlamenti képviselő tart beszédet.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Szájer Jóska is nagy ász lesz, az biztos. Ezt a beszédét (www.magyarhirlap.hu/szajer-tiszteletet-jar-a-magyaroknak-brusszelben ) is 5-6 ásítozó újságíró előtt mondta el üres széksorok előtt, a poén az benne, hogy először még több, mint százfős fórumról írt a Magyar Hírlap.
De a legfőbb kérdésem ehhez kapcsolódik, a fentebb linkelt cikkből:
"MHO/ CS
- 2014. május 6., kedd
A Fidesz-KDNP jelöltjei azzal a feladattal mennek ki
Brüsszelbe és Strasborugba, hogy tiszteletet vívjanak ki a magyar embereknek. Mint
kiemelte: olyan pártokra nem
érdemes április 25-én
szavazni, melyek hazánk rossz
hírét keltették."
Ezen a ponton eljutottam oda, hogy akkor most miafasz van? Az még oké, hogy száz főnek adnak el ötöt, de hogy májusban április 25-i voksolásra buzdít, az már magas kissé. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.