Valóban „kéthullámos" lesz Orbán Viktor kormányalakítása, akár januárig is elhúzódhatnak egyes kisebb személyi változások – erősítették meg a Népszabadságnak kormányközeli források.

A lap azt írja, a komolyabb őszi kört nem pusztán kampányszempontok és a kötelező kűrök motiválják. Azért határozott Orbán Viktor egy második „tabló" mellett, mert szeretné elkerülni az európai parlamenti és az önkormányzati választások közötti kampányidőszak alatt, hogy miniszterei karaktergyilkosságok áldozatai legyenek, másrészt Navracsics Tibor távozása a Külügyminisztérium éléről Brüsszelbe uniós biztosnak, eleve változtatást követel meg.

Eddig annyi tűnik biztosnak, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter marad, és nem lesz külön pénzügyminisztérium, Pintér Sándor belügyminiszter is folytatja, annak ellenére, hogy állítólag foglalkozott a gondolattal, hogy a ciklus lezárultával távozik.

Lázár János szerepe és pozíciója „sziklaszilárd" a Miniszterelnökségen, és mint kancelláriaminiszternek az EU-s pénzek felügyelete lesz a legfontosabb területe – mondták a Népszabadságnak kormányközeli források.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Az mitöl függ ? Ki hogy simul a hátsó fertályhoz ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Ott nem változtatják meg a "hűségeskü" szövegét...
kukac50
Azon is alakíthatna,hogy minden pártot egyformán büntessenek,ha a parlamentben beszólnak egymásnak.mert az mégiscsak pofátlanság,hogy az egyik pártot büntetik a másikat nem. Budai Gyula meg a Fidesz tagjait is vizsgálja,ha már az MSZP-nél nem talált a Fidesznél találhat.
coyote3
Mennek a brekik Felcsútra személyi hűségesküre...
bretagne
Szerintem ez még 4 évig is eltarthat. Legalább harcolhat.
Desischado
Ki van itt már osztva a szerepkör. Azon nevettem, - bár sírhatnékom is volt, - hogy lézerannyitisér jankóra lesznek bízva az uniós pénzek. Kecskére káposztát! Olyanok lesznek választva, akik hű vazallusai a vezírnek. Röviden: az összes hányadék, undormány, embertelen rablóbanda!
kkalman
@Desischado: Ezzel a "kecskére a káposztát"-al megelőztél.

Az lehet kormánytag, aki nagyobbat tud nyalni, és a legkevésbé ért bármihez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.