A négy évvel ezelőttihez hasonlóan idén is a Kossuth térre szervezett nagygyűléssel ünnepelte a Fidesz Orbán Viktor miniszterelnök megválasztását. A Kossuth téren nagy tömeg várta a régi-új kormányfőt, a résztvevőket arról kérdeztük, mit jelent nekik Orbán újraválasztása.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@tavaszi: Hála az égnek! legalább eltűnsz végre! Ennyi haszon van! És megmondanád, milyen "építő évek" jönnek? Nektek, lehet büntetlenül rabolni, ugye? Téged még valahol megértelek, neked is hasznod van ebből a rendszerből, azért véded ennyire, a lelkiismeretedet meg nyilván kidobtad az ablakon, ha volt egyáltalán valaha. De kérdezem tőled, hogy nem látod, mi folyik itt? Hogy ide senki nem jön, a befektetők sorra lépnek le, külföldön is alig állnak szóba a csuti hazuggal, és ki az a bolond, aki ide beruház, ahol naponta változtatják a törvényeket? Tönkremegy az ország, neked ez rendben van? Mert neked jól megy? Ezen kéne elgondolkodnod! De tudom, hogy neked ez nem megy. Te vagy a szellemi sötét, azokkal együtt, akik ott éltették orbánt a Kossuth téren. Az hogy mi lesz az országgal és az emberekkel, az nem számít, hisz nektek jól megy! Ugye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@tavaszi: Sajnos, a matek nélkül nem lehet tovább tanulni, én meg ezt mondom már mióta! Sík hülye vagyok, és voltam hozzá mindig. Ezért nem tudtam továbbtanulni, pedig szerettem volna! De ebben az istenátka rendszerben, ha egy tantárgyból buksz, mindenből buksz. Tanfolyamra meg nincs pénzem! Érted már?
silber13
@tavaszi: 00:14-re : Látom, vadul gyakorolsz a Münchausen honi versenyre. Biztosan győzni fogsz, majd a Fityisz támogat ebbéli igyekezetedben!
tavaszi
@Desischado: ...nálamnál hülyébbet matekból hidd el a föld nem látott...van olyan szakma ahova matek nem kell . én is olyat kerestem. annyit mondok rajz volt az első felvételi tárgy...és olyat produkáltam,hogy rajz alapján felvettek...és most nyugdijasként is ezt a szakmát gyakorlom. ráadásul a sportban is képeztem magam, és edzősködök is ...én ezért mondom Neked hogy nem pont diplomára kell hajtani...de egy mateknélküli szakma igen is segithetne rajtad. sportban egy segédedzői fizetés is jelent valamit. ha minderre az a válaszod hogy nincs pénzed semmi továbbtanulásra -képzésre ---akkor tényleg csak a közmunka marad . ----de csak azt tudom hajtogatni: valamiben csak ügyes..és kitartó vagy?...olyan nincs ,hogy egy ember semmihez nem ért...csak a közmunkai kaszáláshoz. mindent bele csak magadat---hajadnál fogva tudod kiemelni...ebben a kapitalista őrületben nagyon nehéz másként, és sok megalázó helyzettel jár . volt részem benne , de muszáj tullépni dolgokon.
tavaszi
@Desischado: A résztvevők főként motorfűrész-kezelő, konyhai kisegítő, targoncavezető, térkőburkoló, építési mázoló, építési vakoló, építési kisgépkezelő, házi betegápoló, betanított varrómunkás, hegesztő, segédmezőgazdász, zöldség- és gyümölcsfeldolgozó bizonyítványt szereztek. Az alapkompetencia- képzéseket 42 203 fő fejezte be április 30-ig sikeresen - írja a Magyar Nemzet Online.

tessék most találtam...ha mást nem ezek közül, ha újra alkalom nyílik tessék elvégezned valamit. már beljebb lennél.
nyanya001
@tavaszi: Mondd már meg a maffia kormányod miért mocskolódik ha kell ha nem ?
scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/s526x395/10359498_660685887319049_3422869008463394887_n.png
Majd én megválaszolom, mert nektek ez a nagyon nagy lelki öröm !
De nagyobb örömötök soha ne egyen !
Desischado
@tavaszi: Nem tudom, hol laksz, de itt nálunk a munkaügyi központban ezek a szakmák nincsenek! Sőt, alig van tanfolyam, és a jelentkezés többszörösen túl van generálva. Amúgy ebben igazad van, tanulnék én szakmát is, de a munkaügyi nem indít jóformán semmit, és fizetősre meg nincs pénzem. Ha lenne, nyomban belevágnék! Ebben egyetértünk, hogy lehetne tanulni egy jó szakmát, de te a helyzetednél fogva azt nem látod, hogy szinte semmi lehetősége sincs a munkanélkülieknek, akiknek nincs pénzük! Ezt próbáld már megérteni, mert nem a szándék hiányzik belőlem sem, és az akarattal sincsen gondom! De a lehetőségek a nullával egyenlőek, sajnos! Ismétlem, nálunk ez a helyzet, hogy te hol tanultál, nem tudom, de biztos nem egy munkaügyi központ által indított programban, az biztos! Arról nem is beszélve, hogy 8 osztállyal alig van tanulható szakma náluk, csak fizetősre lehetne elmenni. Egyébként egy szakmám van ugyan, egy évekkel ezelőtti tanfolyamról, de a gyakorlatban semmit sem érek vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.