Egyre szokatlanabb módon kampányol az EP-választások finisében Bajnai Gordon. Csütörtökön egy vizslával jött ki Facebook-oldalán, ami a felirat szerint egyszerre magyar és európai, az Együtt PM társelnöke pedig pénteken egy lesben álló indiánhoz, mások szerint Godzillához, vagy egy leszálló Malév-géphez hasonló pózban jelent meg egy fotón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Csizmás Kond: Macsk! Láttál te már focimeccset?? Mit zagyválsz itt össze, meg vissza??:-))) " Lényegtelen, ha csak öngólókat véd." Te macsek! öngólt nem lehet védeni, ugyanis akkor egy saját játékos jóvoltából a labda teljes terjedelmében áthalad a kapufák és a gólvonal között, vagyis a saját kapuba kerül, tehát gól, öngól! Ha megfogta, kivédte, akkor nncs gól. Létezik egy angol labdarúgó szabálykönyv! Lehet tanulmányozni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dzurinda
Nem nagyon tudom értelmezni, hogy mit jelent ez a kép.
varrólány
Lehet libákat akar terelni, csak még keresi !:-))
dzurinda
@varrólány: Na, megjelent a "zseniális" érv. Gondolom, nem zavar, hogy Bajnai minden perét megnyerte ezzel kapcsolatban. Valami új lejárató mantrát kellene kigondolni vele kapcsolatban, nemde?
varrólány
@dzurinda: Ugye? A legtöbb embernek ez jut eszébe róla . Az hogy minden pert megnyert az még nem jelent igazságot mint tudjuk.
Ilyen képről meg semmi épkézláb gondolat nem jutott eszembe , de ez ne zavarjon téged.
silber13
@varrólány: @POBOTHNK: Hehe! Okos!!!:-)))
varrólány
@silber13: Majd elveszik a vigyorgódat, kapsz te is ezért!.:-))
silber13
Igazad van! Mostan akkor mi lesz vélem? Jáj bozse moj4 Bozse moj! Bozse!! Na, akkor kapok! És::
jancsipapa
@dzurinda: Valóban megnyerte .Jelent ez valamit a mai Magyarországon ? (Legfeljebb azt ,hogy akik perelték nem befolyásos emberek ,ő meg az volt )
dzurinda
@varrólány: "Az hogy minden pert megnyert az még nem jelent igazságot mint tudjuk."

Mesélj, honnan tudod?

"Ilyen képről meg semmi épkézláb gondolat nem jutott eszembe , de ez ne zavarjon téged. "

Ilyenkor van ám egy olyan lehetőség is, hogy nem szólsz hozzá a cikkhez, de ez tényleg csak egy kósza gondolat a részemről.
dzurinda
@jancsipapa: "Jelent ez valamit a mai Magyarországon ? (Legfeljebb azt ,hogy akik perelték nem befolyásos emberek ,ő meg az volt ) "

Igen, azt jelenti, hogy nem bűnös. Egyébként nem őt perelték, hanem ő perelt rágalmazásért, és 2010 után, a Fideszes igazságszolgáltatásban is megnyert minden pert. Tudom, hogy nehéz mást felhozni ellene, ezért folyamodsz a hülyeség mantrázásához, de azért nem feltétlenül kellene libázni, mert az bizony eléggé megalapozatlan, és ily módon nevetséges.
varrólány
@dzurinda: Az igazságot meg ugyan ki tudja? Talán te biztosan ha ennyire véded.
Most épp szólhatnékom volt , majd legközelebb nem olvasod el és nyugodtabb maradsz de ez is csak kósza gondolat !:-)
dzurinda
@varrólány: "Az igazságot meg ugyan ki tudja? "

Lehet, hogy senki, de te mégis tényként kezeled, hogy bűnös, annak ellenére, hogy minden ennek az ellenkezőjét mutatja.
human
@varrólány: Ha nem segít be milliárdokkal a Wallis, akkor a Hajdu-Bét már évekkel hamarabb csődbe ment volna. Mennyivel jobb lett volna, igaz? A kormányon lévő fidesz sem tett semmit. Illetve tett. A Hajdu-Bét riválisát, Bábolnát tömte pénzzel.
mandiner.hu/cikk/20130523_e14_pm_az_elso_orban_kormany_is_felelos_a_hajdu_bet_csodjeert
bretagne
@human: Nagyon jó írás, kár, hogy még így is kevesen értik meg a dolgokat. Illetve, nem akarják érteni!
bundi
@varrólány: @jancsipapa: én valami ilyesmiről hallottam...
„A Hajdú-Bét cégcsoport az ország egyik legnagyobb baromfi- és víziszárnyas-feldolgozója és -értékesítője volt. A társaság finanszírozási problémái 1998-ban kezdődtek, amikor az ázsiai, a brazil és az orosz válság miatt elveszítette külpiacainak egy részét, és ezzel egy időben a belföldi piacokon is csökkentek az árak. A társaság jelentősen eladósodott, mintegy 25 milliárd forint hitelt halmozott fel” ...
...
"Az 1998-ban veszteségessé vált cégnél egy évvel később tulajdonosváltás történt. Az új pénzügyi befektető, a Wallis Rt. nyolcmilliárd forinttal szállt be a társaságba. Ennek köszönhetően a Hajdú-Bét 2001-ben nullszaldóssá vált, azonban a hazai piacon az állami tulajdonú konkurenciával, a Bábolna Rt-vel a versenyt nem tudta felvenni. „2003-ban a víziszárnyas-piac összeomlása miatt további jelentős veszteségek érték” – állapította meg a felszámoló. Bajnai Gordon nyilatkozataiban ezzel kapcsolatban még két tényezőt szokott megemlíteni: egyrészt a minimálbér 100 százalékos emelését a megelőző időszakban, ami jelentősen megemelte a termelési költségeket, másrészt azt, hogy az állam 35 milliárd forinttal támogatta a Bábolna Rt-t, amely így olyan árakkal jelenhetett meg a piacon, amivel a Hajdú-Bét nem tudott konkurálni."
hvg.hu/itthon/20130527_Hajdu_Bet_felszamolas_nyomozas_megszuntet
JAJMÁR
Mi az, hogy jön! Repül! A kampánymenedzser fantáziája élénk, a Bajnai meg semmi jónak nem elrontója ! Oké, csak nehogy elromoljon a motor, nem szeretném, ha lezuhanna :)
Csizmás Kond
Öngól...???...akkor azt magának rúgta.
silber13
@Csizmás Kond: Nem beszél kapott gólról, azt mondja, azoktól kell megvédeni, akik öngólokat akarnak rúgni. Nemde??
Csizmás Kond
@silber13: Az öngólt nem más rúgja...már amennyire értek a focihoz.
silber13
Debizony, legakább tizen rúghatják! A 11. ő maga lenne!
Csizmás Kond
@silber13: Hát persze , főleg ha megnézzük ki áll a kapúban...:))))
adrenalink
@Csizmás Kond: Öngól az, amikor egy csapat játékosa véletlenül saját hálójába juttatja a labdát. Elbírálása ugyanaz, mintha az ellenfél érte volna el a találatot.
silber13
: @Csizmás Kond: Kapaszkodj meg, Bajnai nem is rossz kapus. Mindenesetre van olyan jó kapus, mint amilyen focista a labdát kergető csúti Maradona!
Jankó123
@human: Ez tetszett! Jó kis cikk, amit belinkeltél.
Ennek hatására a varrónők úgy tűnnek el, mint szürke szamár a ködben! :-)))
human
@Jankó123: Hát nem árt ha kicsit elvonulnak és töprengenek rajta, hogy mielőtt bármilyen vádaskodást készpénznek vesznek kicsit utánanéznek a valódi eseményeknek. Kényelmes dolog bűnbakot és ellenséget találni. Munkásabb dolog utána járni a dolgoknak.
Jankó123
@human: Nem azért fizetik őket, hogy tényekkel operáljanak.
Nem olyan (pártból)családból származik ez a faj, ezt láthatjuk minden választás előtt.
Elég az is a híveknek, hogy akármivel megvádoljuk az ellenfelet és mire kiderül, az ártatlansága, arra már senki sem kíváncsi.
Amiről a kabátlopási történet is szól.
Ezt cumizzák az elvakult hívek! :-(
perfekt
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
varrólány
@Jankó123: Egy vicces képhez írtam, ne túráztasd már magad annyira. Egyébként is 100 emberből legalább 90 a libás Bajnaiként ismeri.
Jankó123
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Csizmás Kond
@silber13: Lényegtelen, ha csak öngólókat véd.
perfekt
@human: Ma 16:55 re.Gondolom te egy pillanatot sem töprengtél mikor ,Linkre raktad a hvg cikkét ,nagyon munkás erőfeszítések árán.A vádakat nem a kommentelők fogalmazzák meg--hanem akik önkezükkel végeztek életükkel,mert olyan helyzetet teremtett nekik--az a csoport minek volt egy Bajnai --nevű tagja is.És idézem mit is szólt Bajnai--" Sajnálom,de nem értettünk hozzá"!Érted ugye?
perfekt
@Jankó123: Én mögém..nem bújt senki!
varrólány
@Jankó123: Úgy őszintén nem is érdekel hogy ki vagy már bemutatkoztál a pár soroddal saját magadat minősíted.
Engem nem zavar ha látszok, és én nem legalább váltogatok nevet.
Csizmás Kond
@adrenalink: A hálóva a labda soha nem véletlenül jut, és aki öngólt véd a a saját csapata rúgásait védi.
...és tényleg nagy öngól ez a képes izé is.
silber13
@Csizmás Kond: Macsk! Láttál te már focimeccset?? Mit zagyválsz itt össze, meg vissza??:-))) " Lényegtelen, ha csak öngólókat véd." Te macsek! öngólt nem lehet védeni, ugyanis akkor egy saját játékos jóvoltából a labda teljes terjedelmében áthalad a kapufák és a gólvonal között, vagyis a saját kapuba kerül, tehát gól, öngól! Ha megfogta, kivédte, akkor nncs gól. Létezik egy angol labdarúgó szabálykönyv! Lehet tanulmányozni!
Jankó123
Pontosan úgy csináltok, mint a gazdáitok!
Vádaskodtok minden bizonyíték nélkül!
Úgy, ahogy tanultátok!
Csizmás Kond
@silber13: Minden gólt előzőleg védenek, még akkor is amikor pl a hokiban kiveszik a kapúzt, ugyanis a gólt nem csak a kapúz védi hanem a játékos is.
...és ha belegondolunk, hogy csak öngólókat véd akkor épp kivan csapatból...:))
Na de mi van ha tényleg libákat terel ?...mert a pozíciója akár annak is megfelel ?...:)
silber13
@Csizmás Kond: Nem kivánok veled vitázni, kicssit fejebb ott a videó, hasonlítsd össze a két képet. Az állüt és a videon látottat. A video kimerevitett képét használták fel. Ami a felettébb zavaros okfejtésedet illeti tanuld meg macsek, a gól az gól azt nem védte senki, még az Úristen sem A jégkorongot meg ne hozd ide, mellesleg teljesen hülye az okfejésed! A kapust nem véletlenül viszik e és áltaában rá is fáznak!!
Csizmás Kond
@silber13: Ha nem kivánsz akkor ne vitáz, és főleg ne értretlenkedj mert az nem vet jó fényt a kényes ízlésedre.
A gól az gól és azért gól mert olyan helyre ment amit kijelöltek és elláttak védelemmel.különben célbalövésnek neveznék.
A határokat is védik mégis beugranak rajta, a bankot is védik mégis betörnek...
...még a kosárlabdában is védik a kosarat pedig ott nincs kapús...valami kamarasportoló lehetsz...:)))
silber13
@Csizmás Kond: Nem kellett volna annyit innod, akkor talán tudnál normálisan szövegelni!
silber13
@Csizmás Kond: Ki hitte volna?.))) Azt hittem, f rúdugró földetérése egy foci labda társaságában!
Csizmás Kond
@silber13: Te sokat másképpen hiszel és ez a bajod. :)
silber13
@Csizmás Kond: Nek öregem, csak nem akarom a magam igazát a másikba belesulykolni, főleg ha idétlenek az érvek!
Csizmás Kond
@silber13: Ha már érveket emlegetsz akkor illene tudd mi az a vetődés és felhozz néhányat ne csak ellenkezz a semmivel...és nem kell felizgasd magad, te a magd igazát nem fogod tudni rám erőltetni ha újraszületsz se...:)
human
@perfekt: Azért érdekes, hogy az Orbán-kormány munkásságát nem méltatod a Hajdú-Bét ügyben, pedig jórészt miattuk csődölt be a cég. Nézz utána hány milliárdot tömött Bábolnába a kormány és gondolt át, hogy ki próbálta megmenteni a céget és ki nem.
silber13
Nem hát, mert te egy agyilag reménytelen, egoista alak vagy, aki azt hiszi aspanyolviasszal egyetemben a spanyolokat is ő xarta! Befejeztem, nem vagyok a hibbant okfejtésedre kiváncsi.
Csizmás Kond
@human: A hajdúbét magántársaság ha jól tudom, ott az állam milyen alapon kellett volna tömje ?
Jankó123
@Jankó123:
ma, 17:50
Ez nagyon betalálhatott! Biztosan azért kellett gyorsan letiltatni!
Igaz?
varrófekt!
perfekt
@human: Kevés kommentemet olvashattál ,ezért lehet olyan érzésed--hogy nekem csak a bal oldallal van bajom.Én ugyan úgy rühellem azt ami itt zajlik most is--de a témád Bajnai volt--és az én véleményem,megfontolt vele kapcsolatban is.Ha nem kellett,vagy nem ül be a parlamentbe---mit gondolsz--miért nem?Mert annyira fasza gyerek?sokkal inkább egy számitógép,ki nem röstell magából bohócot csinálni--ha érdekei úgy kívánják.És minden politikai erőnél jelen vannak!A másik__itt mostanában nem tartják tiszteletbe mások véleményét-ez randa dolog--főleg ha még nőnemű az illető--azt így ekézni --nem szép,dolog.
varrólány
@Jankó123: Nem én voltam , a te stílusod nem idevaló ezek szerint.
Csizmás Kond
@varrólány: ...majd újból nevet változtat és ismét telesz@rja itt a helyet.
Jankó123
Megsértődsz az egyik névvel, véded magad a másikkal!
Minden világos Te ketten vagy!
human
@Csizmás Kond: 35 milliárddal tömte Bábolnát az állam. Még ha állami cég is 35 milliárd nem túlzás egy kicsit? A versenyszférában a túlélésért küzdő Hajdú-Bét így persze, hogy alul maradt.
Csizmás Kond
@human: Most akkor azt akarod mondani, hogy az állam meg kellett volna buktassa a saját gazdaságát, hogy az magán élhessen ?
...vagy te nem a magadét pártolnád hanem a másét ?
...ilyen butaságokat azért mégse írj..
Pisti271
@Csizmás Kond: Mivel ugyanazok a piaci folyamatok hatottak,
természetesen bábolna is csődbe ment.
Maga a csőd nem rendkívüli dolog, pl:
privatbankar.hu/kkv/soha-ennyi-csodot-nem-latott-meg-magyarorszag-259389
A cikk félév alatt 16 000 megszűnt cégről ír.
A Hadú Bét csődjét a karaktergyilkosság céljából készített választási áldokumentumfilm,
a Tolvajok Ideje tette ismertté, amiről azóta jogerős bírósági ítélet mondta ki,
hogy hazugság, de ezt már sok alkalommal végigrágtuk.
Bajnai nem volt tulajdonos, egy alkalmazott volt aki tette a dolgát.
nemkati
@Csizmás Kond: tegnap, 19:46

Nem értem ezt a több nicket. Én egyszer próbálkoztam, másik e-mail címmel más (Atta Troll) néven regisztrálni ide, egyből letiltották, de még a nemkatit is, mondván a moderátor, hogy tudja ő, hogy ugyanaz vagyok. Nagyon nehezen tudtam visszavergődni, nem is próbálkozom ilyesmivel többet, de azt nem értem, másnak miért sikerül ilyen könnyen?
A Tündik bündije
@nemkati: Mert valószínűleg nem ugyanarról a gépről regel, úgyhogy más az IP-cím.
nemkati
@A Tündik bündije: Hát, nem tudom. De ha így van, azt biztosan tudom, hogy a nagyvilágban rengeteg gép van, amit nem egy ember használ. Így aztán sokan ki vannak zárva abból, hogy ugyanoda regeljenek, ahova más ugyanarról a gépről. Mondjuk, az én esetemben az is lehetett az ok, hogy mindkét e-mail címem egyezik odáig, hogy nemkati@.
verőce21
@nemkati: (11:12) Ez utóbbi volt a hiba. :)
karma1
@Csizmás Kond: goal - angolul "cel"-t jelent, ele'rendo"t...
Miutan a kepek TARTALMAHOZ nem igazan van hozzaszolas, ezert batorkodtam ezen nyelvi forditast alkalmazni,...

Egyebkent a gol ( GOAL ) az, amikor a labda a haloba kerul megfelelo modon, a minoseget pedig csak az jelzi, hogy KI rugta? Ha az ellenfel, akkor GOL, ha az a hulye csapattars, akkor ONGOL,...

A kapus pedig mindig megprobal vedeni, de persze amikor golt kap, akkor ez szemmel lathatolag nem sikerult neki,...:-((( Ja, AKARKITOL is kapja a golt, mindenkeppen szegyen a szamara, hogy beengedte, az ONGOLERT viszont nemcsak az a hulye csatar, hanem az egesz csapat is szegyelli magat, ugy altalaban...
karma1
@Csizmás Kond: 19.20-ra: valoban, az allamnak nem kell tomni egyetlen maganceget sem (annak ellenere, hogy mast sem csinal, csak tomi a kozgepet, meszaros & meszarost, stb. jelenleg is), de eppen az tortent, hogy az allam Babolnat tomte penzzel, es ezzel teremtett egy olyan helyzetet, amibol a Hajdu Bet nem birt felallni,...

Probalj meg kobaltaval harcolni az ellenseg ellen egy atomhaboruban,... szamold ki, ki fog gyozni es miert, es akkor erre a kerdesre is meglesz a pontos valaszod, bar te ezt nem akarod elfogadni...
karma1
A ket kep, amin Bajnai lathato, igen nagy szegyent hoz ra, mert ilyen baromi pozokba akarmit is bele lehet magyarazni, egy felnott ertelmes ember nem hagyja magat ilyen hulyen abrazolni. (En mar reg kirugtam volna a PR-omat...) iga, amiota egy felnott politikus szamarfulet mutat a baratja feje folott egy olyan kepen, amin az eppen alakulo magyar kormanyt abrazoljak,...? Ugy latszik, az infantilizmusnak nincsenek hatarai...:-(((

A vizsla az nagyon cuki, kar, hogy megsem ot valasztjak be az Europai Parlamentbe, szerintem az IQ-ja alapjan magasan verne az egesz bagazst,...
bundi
@Csizmás Kond: tegnap 14.02...
Kellemes olvasgatast...
Csizmás Kond
@Pisti271: A csőd nem csak a rossz gazdálkodás oka lehet hanem egyéb tényezők is közrejátszhatnak.
A baromfítelepek gazdaságát sokban gyengítette a mancsos cirkusz is na meg az, hogy a privatizélők nem továbtermelés céljából vásároltak.
A hajdúbét esetében pl amikor becsődöltek eladtak mindent és a Wallis mindent zsebrevágott, holott többségi részvényesként első dolga lett volna kifizetni a károsult betársulókat .
Gordon volt az igazgató vagyis ő hozta a törvényt, magyarán átvitt értelembe ő adta az öngyilkosok kezébe a kötelet.
Csizmás Kond
@nemkati: A regisztráció azt hiszem IP alapon történik, vagyis egy címről csak egyszer lehet bejelentkezni.
Ha újratelepíted a gépet, vagy telefonról, táblagépről laptopról Wireless-ről netelsz akkor alkalmad van több néven futni, ugyanis az mindig az adott körzet IP címét adja.
Csizmás Kond
@nemkati: Ja és kukacot kell cserélni...:)
Csizmás Kond
@karma1: Az élet minden területe csupa célpont, úgy a sportban mint egyébben. Van ahol többször lehet elérni a célt és van ahol egyszer sem, ilyen az élet.
Az ilyen reklámok meg elég jó célpontok ahhoz, hogy lejárassanak valakit.
Pisti271
@Csizmás Kond: Ahhoz hogy privatizáció kerüljön szóba, a Hajdú Bétnek
állami cégnek kellett volna lenni.
Ez egy kockázatos befektetés volt, ami nem jött be, nem kevés,
tízmilliárd veszteséget szenvedtek el vele, ha úgy tetszik ez
nyereség volt a libásoknak, e-nélkül évekkel korábban mennek csődbe.
Csizmás Kond
@Pisti271: Lehet, hogy korábban mennek csődbe ha a Wallis nem segít be de az is lehet, hogy akkor nem lesz ennyi ömgyilkos.
A Wallist pedig így utólag számolva nem kár érte hanem nyereséghez jutott, vagyis olyan területekhez amit amúgy azzal a pénzel nem tudott volna megvenni, és az is lehet a cél is az volt, különben egy többségi tulajdonos nem szemléli ölbetett kézzel a befektetése becsődölését.
Pisti271
@Csizmás Kond: Hány ember lett öngyilkos?
Az öngyilkosság ugyanúgy nem különleges halálok, mint a cégek tönkremenetele.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/Hungarian_suicide_rate.png
Ez a magyar statisztika. Hol látsz kiugrást a Hajdú Bét csődje miatt?
Csizmás Kond
@Pisti271: Ahol egy ugyanazon ok miatt több ember öngyilkos lesz ott.
Csizmás Kond
@Pisti271: Dehogy, még a multat is csak nehezen értem meg.
karma1
@Csizmás Kond: 21.45-re: Na es akkor a devizahiteles ongyilkosokkal mi van? Tudom, tudom, most az emuttnyocevvel fogsz jonni, meg hogy akkor vezettek - mit vezettek? KERGETTEK! - bele az embereket a devizahitelbe, csak tudod, ez lefutott lemez, mert a fideSS-es Jaray volt akkor a penzugyminiszter, akinek a jovahagyasaval indultak a svajci frankos betetek...

Az ongyilkosoktol SOSEM fogod mar megtudni, valojaban miert is lettek ongyilkosok!
Csizmás Kond
@karma1: devizásöngyilkosságról nem hallottam...
nemkati
@Csizmás Kond: ma, 19:44 Köszi, de ennyit még én is tudok. :)
Én csak reménykedtem, hogy az IP címet nem lesik, csak olyan esetben, ha valaki valóban trollkodik vagy megsérti a moderálási szabályokat. Na de egy Atta Troll nevűről ilyet már csak nem lehet feltételezni! :))
karma1
@Csizmás Kond: en viszont igen, de azt sem lehet egyertelmuen a devizahitel nehezsegeivel magyarazni csupan. Mindket esetben mas dolgom is erosen bejatszanak.
Csizmás Kond
@Pisti271: ja persze ott mindenki azt ír amit akar...de konkrét eset egy sincs.
Csizmás Kond
@karma1: Neharagudj de én már kinőttem az efféle kábulatból. Tőlem azt híresztelsz és azt hiszel amit akarsz viszont hazugságot nekem ne írj.
karma1
@Csizmás Kond: Mert te olyan sok konkretumot soroltal fel a "libasok" eseteben,...

Nem neked irok, hanem a blogoldalra,... Hazudni meg a te kedvedert sem vagyok hajlando, ahhoz tul oreg vagyok, hogy most kezdjem el, tehat kikerem magamnak azt, hogy a fenti mondatot nekem szantad...

Mindketten jobban jarunk, ha hanyagolsz, nem muszaj az eszreveteleimre reagalnod...
Egyebkent honnan tudod, hogy az en ismeretsegi koromben nem volt ongyilkossag a devizahitel miatt? Honnan veszed a batorsagot, hogy masokat lehazugozz?

Ha visszaemlekszel, en ezt sosem tettem veled, igy hat probalj meg kerulni, en sem foglak megjegyzesekkel zavarni, legalabbis nem cimzek neked semmit

Egyebkent nem tudom, milyen kabulatban lehetek me'g en, amibol te mar kinottel? Elegge komoly zagyvasagokat irsz, de valojaban 09.16-tal semmit sem mondtal, csak engem sertegettel...
Csizmás Kond
@karma1: Hogy te milyen hamar felkapod a vizet...nem sértegetés volt hanem igazság, ugyanis itt csak azt tudjuk megtárgyalni amire mindenkinek rálátása ban nem arra amiket valaki úgy állít hogy csk ő tudja.
Jankó123
@karma1: Nem éri meg a fáradtságot, hogy vitatkozni próbálj velük.
Ők nem vitáznak, csak tényként közlik, amit a gazdáik naponta sulykolnak a fejükbe a megszállt médián keresztül.
És meggyőződésük, hogy valami attól lesz igaz, ha sokan és sokszor ismételgetik.
Amikor pedig tényekkel próbálod őket szembesíteni, attól kezdve nem a felvetett témával foglalkozik egyik sem, hanem közös erővel támadnak arra, aki cáfolja őket.
Szóval, egyszerűek mint a kerti csap!
karma1
@Jankó123: Pedig mar tobbszor megfogadtam, hogy nem valaszolok, nem hagyom magam terelgetni, de ennyi lokott allitas lattan (lasd: a gol es ongol definicioja, valamint ezeknek a varialasa, ami mar egyaltalan nem is tartozott a temahoz, de tobbunket is felzrikalt vele) nem tudom magam visszafogni. Mindenesetre Veled ertek egyet, ez a hozzaallas teljesen megegyezik a jelen vezetes agymosasi technikajaval...:-)))
amaramaistanna
Szuper,bevállalós ,egyedi kampány! Ez kell!
Pisti271
@Csizmás Kond: Azért linkeltem egy konkrét esetet és nem azt ahol háromezerről
írnak, hogy ne kezdjünk számháborúzni.
Egyik persze nem menti a másikat, a Hajdú Bét esetében is előfordult egy esetben,
hogy ez volt az öngyilkosság oka. Egy esetben, a többi csupán feltételezés.
Én is olvastam szórólapként bedobott újságcikket, amiben öngyilkosság volt a
címben. a cikkből pedig kiderült, hogy évekkel később, szervi bajban halt meg
az illető. De persze levezették, hogy onnantól eredeztethető a betegsége.
Ha nyereséges egy cég, üzemeltetni érdemes, ha veszteséges, lépéseket
kell tenni a veszteség megszűntetésére. Ha ez nem eredményes, egy ponton
úgy kell dönteni, hogy vége.
Itt Bajnai hozta meg a döntést, mert ezért kapta a fizetését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.