Egyre szokatlanabb módon kampányol az EP-választások finisében Bajnai Gordon. Csütörtökön egy vizslával jött ki Facebook-oldalán, ami a felirat szerint egyszerre magyar és európai, az Együtt PM társelnöke pedig pénteken egy lesben álló indiánhoz, mások szerint Godzillához, vagy egy leszálló Malév-géphez hasonló pózban jelent meg egy fotón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Csizmás Kond: Macsk! Láttál te már focimeccset?? Mit zagyválsz itt össze, meg vissza??:-))) " Lényegtelen, ha csak öngólókat véd." Te macsek! öngólt nem lehet védeni, ugyanis akkor egy saját játékos jóvoltából a labda teljes terjedelmében áthalad a kapufák és a gólvonal között, vagyis a saját kapuba kerül, tehát gól, öngól! Ha megfogta, kivédte, akkor nncs gól. Létezik egy angol labdarúgó szabálykönyv! Lehet tanulmányozni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Csizmás Kond: Mert te olyan sok konkretumot soroltal fel a "libasok" eseteben,...

Nem neked irok, hanem a blogoldalra,... Hazudni meg a te kedvedert sem vagyok hajlando, ahhoz tul oreg vagyok, hogy most kezdjem el, tehat kikerem magamnak azt, hogy a fenti mondatot nekem szantad...

Mindketten jobban jarunk, ha hanyagolsz, nem muszaj az eszreveteleimre reagalnod...
Egyebkent honnan tudod, hogy az en ismeretsegi koromben nem volt ongyilkossag a devizahitel miatt? Honnan veszed a batorsagot, hogy masokat lehazugozz?

Ha visszaemlekszel, en ezt sosem tettem veled, igy hat probalj meg kerulni, en sem foglak megjegyzesekkel zavarni, legalabbis nem cimzek neked semmit

Egyebkent nem tudom, milyen kabulatban lehetek me'g en, amibol te mar kinottel? Elegge komoly zagyvasagokat irsz, de valojaban 09.16-tal semmit sem mondtal, csak engem sertegettel...
Csizmás Kond
@karma1: Hogy te milyen hamar felkapod a vizet...nem sértegetés volt hanem igazság, ugyanis itt csak azt tudjuk megtárgyalni amire mindenkinek rálátása ban nem arra amiket valaki úgy állít hogy csk ő tudja.
Jankó123
@karma1: Nem éri meg a fáradtságot, hogy vitatkozni próbálj velük.
Ők nem vitáznak, csak tényként közlik, amit a gazdáik naponta sulykolnak a fejükbe a megszállt médián keresztül.
És meggyőződésük, hogy valami attól lesz igaz, ha sokan és sokszor ismételgetik.
Amikor pedig tényekkel próbálod őket szembesíteni, attól kezdve nem a felvetett témával foglalkozik egyik sem, hanem közös erővel támadnak arra, aki cáfolja őket.
Szóval, egyszerűek mint a kerti csap!
karma1
@Jankó123: Pedig mar tobbszor megfogadtam, hogy nem valaszolok, nem hagyom magam terelgetni, de ennyi lokott allitas lattan (lasd: a gol es ongol definicioja, valamint ezeknek a varialasa, ami mar egyaltalan nem is tartozott a temahoz, de tobbunket is felzrikalt vele) nem tudom magam visszafogni. Mindenesetre Veled ertek egyet, ez a hozzaallas teljesen megegyezik a jelen vezetes agymosasi technikajaval...:-)))
amaramaistanna
Szuper,bevállalós ,egyedi kampány! Ez kell!
Pisti271
@Csizmás Kond: Azért linkeltem egy konkrét esetet és nem azt ahol háromezerről
írnak, hogy ne kezdjünk számháborúzni.
Egyik persze nem menti a másikat, a Hajdú Bét esetében is előfordult egy esetben,
hogy ez volt az öngyilkosság oka. Egy esetben, a többi csupán feltételezés.
Én is olvastam szórólapként bedobott újságcikket, amiben öngyilkosság volt a
címben. a cikkből pedig kiderült, hogy évekkel később, szervi bajban halt meg
az illető. De persze levezették, hogy onnantól eredeztethető a betegsége.
Ha nyereséges egy cég, üzemeltetni érdemes, ha veszteséges, lépéseket
kell tenni a veszteség megszűntetésére. Ha ez nem eredményes, egy ponton
úgy kell dönteni, hogy vége.
Itt Bajnai hozta meg a döntést, mert ezért kapta a fizetését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.