A Fidesz azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfői ülésén hallgassák meg a Jobbik elnökét.

Zsigó Róbert, a kormánypárt szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette: Vona Gábornak kell választ adnia arra, hogy "vannak-e még Kovács Bélák" a pártban, mekkora a befolyásuk és milyen mélyre hatoltak be a pártba. A Fidesz arra is választ vár az ellenzéki pártelnöktől, hogy a Jobbik mennyi anyagi támogatást kapott Kovács Bélán keresztül, és tudják-e, hogy az honnan származik.

Kijelentette: nem az a fontos, mit mond Kovács Béla – őt a hatóságoknak kell meghallgatniuk –, hanem az, hogy mi folyik valójában a Jobbikban. Azért hallgatnák meg Vona Gábort, mert az EP-képviselő az ő ajánlásával került a politikába – tette hozzá.

A szóvivő Kovács Bélára utalva feltette a kérdést: hogyan fordulhat elő, hogy a magát nemzeti pártnak nevező Jobbik soraiban ilyen pozíciót viselhet egy olyan ember, aki más nemzet érdekeit képviseli?

Zsigó Róbertet kérdezték arról is, hogy csütörtökön lemondott az MSZP budapesti elnöki tisztségéről Molnár Zsolt. A politikus belső harcnak minősítette az esetet, megjegyezve: a bukás után láthatóan repedezik a szocialista párt, és "az embereknek óriási szerencséjük, hogy ezt nem kormányon teszik, hanem ellenzékben". Kijelentette: a Fidesz az ország dolgaival foglalkozik, egyebek mellett azzal, hogy több legyen a munkahely és csökkenjenek az emberek terhei.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
A Jobbik a második legnagyobb párt, ezért most rájuk kezdtek el lövöldözni a médián keresztül. El kell ismerni, hogy a média kezelésében, az ellenfelek besározásában a Fidesz a legjobb ebben az országban, ezért nyerik sorra a választásokat.
dzurinda
A Jobbik a második legnagyobb párt, ezért most rájuk kezdtek el lövöldözni a médián keresztül. El kell ismerni, hogy a média kezelésében, az ellenfelek besározásában a Fidesz a legjobb ebben az országban, ezért nyerik sorra a választásokat.
sokanvagyunk
...mert amit a Zsigó kijelent... :))) - igazi szakértők sora röhög a Hivatalon a nagy nyilvánosság előtti "lebuktatáson". Vonának egyetlen válasza elfogadható Zsiga minden kérdésére: titkos!
csikknorisz
Ez pont olyan, mint az előző választás előtt, mikor állandóan Mesterházyt akarták Simon-ügyben faggatni.
Január
Repül a nehéz kő ki tudja hol áll meg.
Nagyon tisztogatnának a regnálók, talán előtte a saját házuk táján is szétnézhetnének!
csikknorisz
Zsigó akkori sajtótájékoztatója:
www.hirado.hu/2014/03/19/fidesz-mesterhazy-ne-titkolozzon-tovabb-simon-ugyben/
A hasonlóságok a mostanival nyilván nem a véletlen műve, egy kaptafán készültek.
Először MNO-hír, aztán támad a Fidesz, stb., stb. Ugyanaz a forgatókönyv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.