2013 szeptembere óta működnie kéne a minisztériumokban egy új utazásszervezési rendszernek, de nem működik – írja az Index.

Mindezaz évi 4,2 milliárd forintos kormányzati utazási költést koordinálná. A fejlesztési tárca annyira fontosnak tartotta a tendert, hogy a meghívott cégeknek nem is a kiíróhoz, a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságra, hanem egyenesen a minisztérium épületébe kellett befáradniuk a pályázataikkal. A nagy körültekintésben végül kiválasztottak egy kft-t, amely ellen 2013-ban öt adóvégrehajtási eljárás indult – olvasható a lap cikkében.

Információik szerint a pályázatok nyertesei közül egyik cégnek sincs olyan referenciája, amely bizonyítaná, hogy valaha nemzetközi helyfoglalási rendszerekhez kapcsolódó online foglalási rendszert fejlesztettek volna.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A haveroknak ki kell adni a lóvét...erre szavaztatok birkák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Hát ez már tényleg betojás a köbön!!! (egyébként mi a lófütyitkellkoordinálni??)
lajospapa
Meglátjátok a nyertes cég rövidesen elindul fölfelé. meg kell menteni a kis és középvállalkozásokat! Így indult a Mészáros-Mészáros cég is.
lajospapa
Meglátjátok a nyertes cég rövidesen elindul fölfelé. meg kell menteni a kis és középvállalkozásokat! Így indult a Mészáros-Mészáros cég is.
Desischado
Már megint stafírozzák a haveri kört a mi pénzünkből! Gyalázat!
Dr ATEISTA
Egy fickó bemegy az étterembe. Leül, nézegeti az étlapot, majd megjelenik a
csinos pincérnő:
- Jó napot kívánok, mit hozhatok?
- Ebédelni szeretnék.
- És konkrétabban mire gondol?
- Konkrétan a dugásra gondolok, de most enni jöttem be.
nezelodo
Majd ez a lakáj vásárlás is feledésbe merül, pedig nem is a Kokó kocsmájában fényképezkednek a vezérrel már, mert abból hír lesz. Persze az sem számít, a kecskeméti maffiaperben sem emlegették föl, hogy a vádlottakat kitömte pénzzel a Széchenyi terv, pedig tudjuk, ki hagyja jóvá a terveket, kié a végső döntés. Valószínűleg a hatalomhoz vezető úthoz szükség volt egy Contikár feliratú kövecskére is az útburkolatban. Ettől persze demokratikus a kétharmados eredmény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.