Eddig mindent megtett az ittas vezetésért elsőfokon elítélt Rezesova védelme, hogy bebizonyítsa: a szlovák nő csak a négy ember halálával végződött ütközés után, sokkos állapota miatt ivott vodkát. A hvg.hu megtudta, hogy másodfokon gyökeresen más védekezési stratégiával állnak elő. Arra fognak hivatkozni, hogy valóban ivott vezetés közben, de pont a karambol előtt – így az alkohol még nem szívódott fel, vagyis fel kell menteni. Információink szerint az ügyvéd azzal is érvelhet, hogy a minimum 165 kilométer per órás száguldás nem az ittasság miatt volt, és amúgy is „csekély sebességtúllépés”-nek számít.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Remélem ennek az ügyvédjét is
elgázolja egyszer egy rezesova féle hulladék !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strong
Tudomásom szerint a másodfok az eljárás során a vizsgálóhatóságok esetleges hibáit elemzi. Tehát ha ez így van akkor marad a rezes. Enyhítés sem lesz - bár remélem, hogy súlyosbítás igen..
Desischado
Mondom én, hogy a végén kimossák ezt a gyilkos ribancot! Szép kis "igazságszolgáltatás" van Magyarországon! Ha pénzed van, mindent megúszhatsz! Gyalázat!
m.macskosz
@Sziszifusz: "Egy biztos, a jogszolgáltatás nem mindig azonos az igazságszolgáltatással. "

Sajnos, egyre többször tapasztalom, hogy a jogszolgáltatás egyre ritkábban azonos az igazságszolgáltatással. A pénz beszél...uralkodik. iustitia-nak (Jusztíciának már nem csak a szeme, de a füle , sőt a szája is be van kötve.:(
m.macskosz
@m.macskosz: iustitia helyett Iustitia, elnézést!
Feraj49
@gazdag dezső: Az ügyvéd nem tesz eskütételt a bíróságon az igazmondásra,és erre semmi nem kötelezi.Hazudhat is akkorát,hogy a Nap kering a Föld körül,még sem lesz megbüntetve.Meleg Gábor már nem vehet részt szakértőként az eljárásban.
Éljen a "rendszerváltás" a bírósági tárgyalásokon is.Eddig a csajszi nem tudott magyarul,amióta a börtönben van -és nem házi őrizetben -valahogy hirtelen megtanult.
karma1
Denever, Frosch, a reszeges foglar: "Lehet, hogy tan ittam, lehet, hogy tantorgok, de reszeg az nem vagyok!" valahogy igy probalja magat mentegetni, de ezzel csak meg melyebbre assa magat a hazugsagaiban. Mar regen megmeretett, es ( nagyon) konnyunek talaltatott... Elkenyeztetett milliomoscsemete...:(:(:(:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.