A Központi Nyomozó Főügyészség a korábban közölt, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének minősítését nem változtatta meg, azonban a vagyoni hátrány mértéke magasabb. Emellett Simon Gábort az ügyészség öt rendbeli hamis magánokirat felhasználásának vétségével, valamint felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás bűntettével gyanúsítják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
@postamester: Nagyonis! Aztán pár év múlva megszüntetik a nyomozást, nem törődve azzal, hogy az emberek tönkre mennek. Lásd a Molnár Gyula képviselőt is évekig hallgatták, tegnap jogerősen felmentették. Hány szocival csináltak ilyen disznóságot???
perfekt
Olyan mint a tetanusz elleni injekció--emlékeztetőt nyomnak.! Vasárnapig--melegítik a töltött káposztát, néhány pártnál.Csak Jani bácsi nem érti--mert neki Mindig Tv- je van ,azon pedig csak a mesecsatornák foghatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.