A sajtó által idén április végén megszimatolt gépjárműbeszerzési szerződéseket már január 31-én megkötötték. Miközben a TEK a jó hírnevét féltve helyreigazításért pereskedik az Átlátszó ellen (2:0-ra vezetünk) az árvizes cikkek miatt, gazdálkodási adatait elfelejtette közzétenni a honlapján, holott az információszabadsági törvény kötelezi erre. Kérésre viszont kiadták az 5 millió Ft feletti szerződéseik adatait tartalmazó érdekes listát. Objektumfelújításokat, repülőgép-szállítást, és egy saját autómosót találtunk a rengeteg autó mellett.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
8.600.000.000.- HUF ~500 fö... nem rossz 3,5 évre !!!
ici-picivel magasabb, mint a minimálbér...de ez sokkal kevesebb,
mint a mészáros-mészáros Kft...??? fö ...
Hellcat
És mit tudnak felmutatni egyébként?...
postamester
@Hellcat: Egymást lábon lövés, pizsamás nyugdíjas sárba teperése,
Viktorka kisérgetése...
Fradigege
Ennek a duplájáért sem tudnák a Lehel úti robbantót elkapni. Szép kis teljesítménybér a semmire. Azért megnézném, hogy mit kavarnak ennyiért. Mit raktak le a Nemzet asztalára és mit vettek el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.