Alig van ma már olyan ember az országban, aki ne érzékelte volna, hogy Orbán és a fejbólintó Fidesz-vezérkar mennyire töri magát a keleti országok felé történő kapcsolatépítésben. (Kína, Oroszország, Azerbajdzsán, Kazahsztán … stb.) Az viszont nagy kérdés – főleg az újabb elsöprő Fidesz győzelem fényében – hogy hányan gondolkoztak már el azon, hogy vajon mi áll emögött az Európában rendhagyó és érthetetlen kormányzati magatartás mögött?! Orbán tehát keletre megy, magasan tojva mindenkire,: józan észre, nemzeti érdekekre, EU –ra, ellenzékre, szavazókra. És Magyarország mégis élteti. Na EZ az igazi hungarikum, nem a barackpálinka.

Forrás: koznaplo.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Erre szavazott a sok birka...átláthatatlan, fidesz zsebtömködős üzletkötésekre...is...csak gratulálni tudok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Erre szavazott a sok birka...átláthatatlan, fidesz zsebtömködős üzletkötésekre...is...csak gratulálni tudok.
kkalman
És ha majd Európa megunja a kétszínűséget, és Mo-t kipatterolja az Unióból, akkor tapsolhat, ujjonghat a két millió fideszbirka.
1magyar
@kkalman: Igen, de úgy tűnik az embereknek,hogy az unio felszámolta a magyar gazdaságot,hogy piaca legyen. Mert amit pénzeket küldenek a kormányok lenyúlták,szétlopták.
Emiatt van az Unio ellenesség.De a primitív népek felé nyitás sem jó,mert azok nem tárgyalással, diplomáciai úton oldják meg a konfliktusokat hanem erőből.
kukac50
Putyin ad kölcsönt Orbánnak uzsora kamatra ,hogy finanszírozni tudja az ámokfutását, az adófizetők meg új adók fizetésével törlesztik.
Magyarország jobban teljesít csúcson van az államadósság!
Új értékpapírokat adnak ki,hogy a 9%-os kamatozású lejárt állampapírokat vissza tudják váltani. Ez egy adósság csapda amiből nehéz lesz kimászni.
Azt nem érten,hogy tanult politikusok ezt nem látják,nem teszik szóvá Orbánnak.
Nincs önálló gondolatuk?
Azok a birkák nem az egyszerű emberek akiknek nehéz a megélhetés.
gibgab
@kukac50: Az ellenzéki politikusok látják és mondják, de kevés sikerrel. Lásd a választások eredményeit. A kormánypárti politikusok érdekeltek ebben. Ha látják is, nem mondják. Nekik addig jó, míg hallgatnak. Lelkiismeretük nagy nulla, csak a zsebük legyen tele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.