Még tavaly novemberben kért támogatást az országban a legtöbb daganatos kisgyereket kezelő Tűzoltó utcai klinika a Gyermekrák Alapítványtól egy nagyszabású felújításhoz – írja az Index.

„Nem adtunk meg pontos összeget a kérésünkben, adhattak volna egymilliót és százmilliót is, ha jól tudom, annyi is van a számlájukon” – mondta a lapnak dr. Szabó András, a Tűzoltó utcai klinika vezetője.

Azt is hozzátette, hogy 2005 óta semmilyen támogatást nem kapnak az alapítványtól. A felújítás során egyébként
nappali osztályt alakítanának ki a rákos gyerekeknek.

Az alapítvány elnökéről, Balogh Istvánról tavaly decemberben írta meg az Index, hogy az alapítvány gyermekmentőjével furikáztatja magát. Balogh tagadta a vádakat, és később azt is állította, sosem fordult még elő, hogy egy kórház kérését visszautasították volna.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Évek óta csak helyieknek segítek,akit ismerek.Iskola óvoda,sport,ismerős beteg gyerek.Kiélem a segíteni vágyásomat,de nagy kalapba pénzt nem adok.Lásd vörös iszap,vagy mikor a Máltaiak nyaralni vitték az "üldözötteket".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@postamester: Tudod a dolognak két oldala van azt is kellene tudni mivel utasították el a kérelmet. Mert érdemes lenne először is meg látogatni az oldalukat sok érdekes dologra derülne fény. pl a rengeteg bírósági ítélet a lapok ellen amit ugyebár azt már nem írják meg.
lenhardtibolya
A Gyermekrák Alapítvány annak idején talán tisztességesen indult, de az elnököt megzavarta a beáramló pénzmennyiség, és rájött, hogy elköltheti saját magára is... Úgy tűnik, meg is tette... Most már valószínűleg csökkentek az adományok, de az alapítvány elnöke sajnos még mindig inkább saját magát szponzorálja kb. havi félmillióval...
Óriási kárt okozott és jelenleg is okoz ezzel a sok disznósággal, mert az emberek csalódtak az alapítványokban!
HA7JQK
Sajnos az alapítvány bevétele alacsony! Néha felhívnak minket telefonon, s ha tehetjük adunk 5000 Ft-ot. Ezt évente 1-2 alkalommal tudjuk megtenni! Bár adhatnánk többször, többen ... mindannyian!
postamester
@HA7JQK: Hogy több jusson a Baloghnak ??? Na neeeeeeeee !!!
JAJMÁR
gyermekrak.hu/beszamolo/beszamolo2013.pdf

2013. évről egyszerűsített pénzügyi beszámoló, amit minden évben kötelező beküldeni az alapítványoknak, és ez nyilvános. Érdekes... mi mennyi..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.