Baloghék nemcsak Budapesten specializálódtak a beteg gyerekeknek szánt pénzekre, Amerikában is létrehoztak egy adománygyűjtő tükörszervezetet. Nemcsak Magyarországon gyűjti az adományokat a Gyermekrák Alapítvány. Balogh István százmilliókat termelő alapítványa az Egyesült Államokban is létrehozott egy adománygyűjtő szervezetet. A Children Cancer Foundation Inc.-t Floridában alapították, ott, ahol Balogh gyerekei élnek. A szervezetet Balogh lánya irányítja. Az elmúlt években Balogh-család nemzetközi méretűvé szélesítette a gyermekrák tematikájú adománygyűjtő tevékenységet. A Balogh István irányítása alatt működő Gyermekrák Alapítvány mellett, hasonló néven, kopasz kisfiús logófotóját felhasználva és a magyarországi alapítványra hivatkozva az Egyesült Államokban is létrehoztak egy szervezetet. A Children Cancer Foundation Inc.-t 2009-ben jegyezték be Floridában. Székhelye Fort Myers-ben van, pont ott, ahol Balogh István idősebbik gyermeke, Balogh Klaudia lakik. A CCF-honlapon is az ő neve szerepel kapcsolattartóként. Az nem derül ki, hogy a CCF alapításához hivatalosan van-e köze Balogh Istvánnak, de az alapítvány által szervezett protokolláris eseményekről készült fotókon látható, hogy személyesen többször részt vett az Egyesült Államok-beli kapcsolatépítésekben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Baloghnak vége. Borítékolható, hogy hamarosan a rendőrség és a NAV fogja faggatni az elmúlt évek történéseiről. Az álmoskönyv szerint nem túl jó, ha valakire rászáll a fidesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@Horizont: Én most is megtenném..
Úgy csinálnám mint az arab fundamentalisták...

Videokamera az állványon előtte térdel 4 méterre...
felolvastatnám vele a bűneit... aztán felolvasnám az ítéletet...

Aztán: - Bummmmm - a fejbe...
zabhegyező
Majd az amerikai adó hatóság az itteni gazemberséget is felszámolja.
A sebhelyes arcú gazfickó is minden gyilkolászás alól ki tudott bújni, de piti összegű adó csalásért bevágták!
Mert Istenben bíznak de adót is fizetnek.
taglo
Nem emlékszik .hogy mennyibe került ,a jelenleg 120-140-milliós háza ,??? Én még arra is emlékszem hogy a wc-ablak mennyibe került (annó )-Igaz én a fizetésemböl vettem ,nem a rákos gyerekektől LOPTAM !
joopapa
@gabrella: Most hogy függ össze a százmilliós csalás és egy szerencsétlen cigány árus. Hogy lehet valaki ennyire antiszemita!!!
Senara
Ott is trükköznek a szemetek, mert lekapcsoltak minden elérési lehetőséget . Remélem az Amerikai hatóság nem olyan töketlen , mint nálunk .
gabrella
@joopapa: Ugyanazt csinálja kicsiben mint ez nagyban -nem érted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.