Szanyi Tibor Rónai Egonnal beszélgetett az ATV stúdiójában és olyan fontos dolgokról esett szó, mint a hazai pártrendszer, és annak a fenntartása. De megvan a véleménye Ukrajnáról is.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
"Szanyi Tibor Gyurcsányt és Bajnait oligarcházza ebben az interjúban."...Nevetséges , ellenzék az ellenzéket ekézi ! Elmegy az EU parlamentbe és itt hagyja a nagy kupit amit Mesterházyval csináltak. Először lemond Mesterházy helyettese , utána az egész vezetőség Bajnai + Gyurcsány ... Tibi te hallod e Feri majdnem annyi szavazatot szerzett , mint ti . Oka mi lehet ? Ezen kellene gondolkodni .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perfekt
Szanyi szarik az Mszp-re is:Feltették neki a kérdést, indul e a pártjának,tisztújító gyűlésén a pártelnöki székért.? Aki hallotta azt a mismásolást, azt az üres hablatyot--elesett volna.Azt fejtegette, nem kell kapkodni--ügyvezetői csoport is ,irányíthatja a pártot,majd megnevezett három,- négy embert, akit ő alkalmasnak találna,a pártvezéri feladatra--Újhelyitől --Hillerig bezárólag.Ő már tűkön ül--hogy mehessen már Brüsszelbe--"kiszenvedi"--azt az öt évet--a semmittevés mellett lobbizhat--megszedi magát --hazajőve--akár nyugdíjba is mehet.Na ilyenek az MSZP emblematikus figurái.
Senara
"Szanyi Tibor Gyurcsányt és Bajnait oligarcházza ebben az interjúban."...Nevetséges , ellenzék az ellenzéket ekézi ! Elmegy az EU parlamentbe és itt hagyja a nagy kupit amit Mesterházyval csináltak. Először lemond Mesterházy helyettese , utána az egész vezetőség Bajnai + Gyurcsány ... Tibi te hallod e Feri majdnem annyi szavazatot szerzett , mint ti . Oka mi lehet ? Ezen kellene gondolkodni .
joopapa
Te Szanyi nem a Gyurcsány és Bajnai miatt buktatok nagyot hanem a saját pártotokon belüli régen leszerepelt őskövületek miatt akiknek már régen nem kéne ott lenniük! És ez a tutyi mutyi kampány amit csináltatok, na arra nincs mentség és a szavazok bűntettek de keményen! Szóval Tibi szánalmas vagy!
sekele
Szanyi kapitány elég gusztustalanul hagyja el elsőként a süllyedő hajót, amit nem mellesleg ő lékelt meg.
Tulipánfa
Ez az ember egy jópofáskodó bohóc. Az MSzP állapotát jól jellemzi, hogy ő a párt elnökségének tagja lehet. Nyilvános szerepléseinek jelentős szerepe lehet a párt lejtmenetében.
bretagne
Szanyi Tibornak nincs igaza, ebben sem. Nem Gyurcsány és Bajnai tehet az MSZP elbukásáról! És ne oligarcházza őket! Nem a politikából lettek gazdagok!!!
coyote3
Szanyi kapitány megkukkanthatná az értelmező kéziszótár "oligarcha" bejegyzését...:)
mate03
@bretagne: Szegény Szanyi! Az alkohol mély nyomokat hagyott az agyában!
magyarbakancs
Szanyi elvtárs mért tapsoltál és vállaltál feladatot a Gyurcsány kormányban?
Most meg fikázod érdekes egy ember vagy oda piszkítasz ahonnan jól éltél.
Becsületes cselekedet nem?
bretagne
@mate03: Megőrülök mostanában tőle! Nem tudok olyan csatornára kapcsolni, hogy ne ő üljön ott és ugatja a hülyeségeit. Miért nem szól neki valaki már???
lóden
Szanyi elvtárs még egy korsóval igyál meg és csókold körbe gyurcsányt,bajnait és a seggem /persze ha megengedem/!
tavaszi
Szani-szanyi ----te teljesen mindegy hova mész brüsszülbe...vagy ki a tanyára ----vagy a történelem szemétdombjára ...te ugyanolyan zakkant balos alkesz vagy mint akiket birálsz és mocskolsz ...csak te ha az eszme úgy dönt hogy a Fletó segge nyalása a pártfeleadt...akkor te azt is megteszed. ezt tetted az összefosáskor is ...és ezután is ezt fogod tenni. ezért is kell innod mint a kefekötő...hogy a gyomrod ki ne forduljon , a pártodtól...amitől az ország végre vagy 20 évre megszabadult. csak szólok...hogy a jobboldalnak gondja lesz rátok,hogy mégegyszer labdáb rughassatok. a szemétségeteket ébren fogjuk tartani...az egyszer biztos . ---------brüsszel elött valami viselkedéskultúra korrepetálást vegyél fel...mert nagyon gáz vagy...szanyika -alkeszka
coni
Szanyi példát vehetne Bajnairól, aki átengedte a helyét és egy tehetséges fiatalt küld maga helyett Brüsszelbe. Szanyi pedig kígyót-békát kiabálva, mindenkit letaposva rohan ki több milliós havi fizetésért. De előtte mindenkit bemocskol.
Miközben igen nagy szerepe van abban, hogy az általa (is) gerjesztett hatalmi harcok miatt bukott ekkorát az MSZP.
kata53
@perfekt: Errl van szó! Jól fizetnek az Unióban, ezt fogja kihagyni! Az MSZP-meg valóvban leszarja!
kata53
@Senara: Tibike már csak az Uniós fizetésre gondol!
kata53
@bretagne: Tök mindegy, hogy szólnak, vagy nem szólnak! Neki már a fél lába Brüsszelben van!
perfekt
@kata53: Irtunk ilyeneket.Úgy menne már Szanyi kifele--hogy nehogy még pártelnököt csináljanak belőle,és cseszheti a nagy lóvét--és a semmittevést.De ez másokra is mondható.
kórókárókatona
Oldaltól függetlenül undorító , ha egy ember nem elég hogy alkoholista , de még abba a tálba sz@rik amiből évszázadok ota evett. az egy dolog hogy bolsizik, aki maga is bolsi, ő már csak tudja ,hogy az milyen emberfajta. egy biztos kevés magvas, elöremutató hozzászólásai lesznek brüsszelben. bár ha a t...köm tele vant jól sikerül angolra fordítani, még brüsszel bohóca is lehet.
verőce21
Elég látványos hogy állandóan lekúrják a társakat, még csak esélyt sem adnak az emelkedésre. :)
labos
Nem mocskolódik, csak az igazságot mondja, ezt itt nagyon szeretik egyesek hangoztatni.
JAJMÁR
A pártrendszert az oligarchiák uralják. Az összeset. Az oligarchiáknak van pártjuk, és nem a pártoknak oligarchájuk.
Oligarchisztikus az egész magyar pártrendszer! Kb ezt mondta,és hogy ez igaz mindkét oldalra. Nincs meg a "belső" függetlensége a pártoknak.
Aztán, amikor a riporter többször rákérdezett, mondott 3 nevet a baloldalról, és 3-at a jobboldalról.
Nincs igaza? Vagy igaza van?
bretagne
@kata53: Attól még viselkedhet normálisan. Mégis csak saját volt párttársairól beszél.
kata53
@bretagne: Igen, de ez amolyan Szanyi stílus!
kata53
@perfekt: Igen, igazad van.Ajobbik is meg afidesz is EU. ellenes, de ölik egymást a helyekért!
perfekt
@kata53: szia :) Ez maga a politika-- nem arctalan--de pofátlannak mondják ,mert ebből élnek.Látszólagos közeledések, egyezkedések---seftek--elvtelen kompromisszumok köttetnek.És mától ,már egy bunkó alföldi gátlástalan paraszt miatt--a szólás szabadságnak is vége.Ha velem van baja--miért nem az én fejemet akarja---és a bíróság miért, egy társadalomét?Én tom a választ--de a propi--mától gondolom erőteljesebb cenzúrát gyakorol majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.