Információink szerint Lázár Jánost egy-egy stábtagja kísérte el azokon az utakon, amelyeken kirívóan magas szállásköltségek keletkeztek. Egyikük már legalább tíz éve segíti az államtitkár munkáját, a másik pedig a Fidesz külügyi titkára volt, és feltehetően közös vadászaton is részt vett már Lázárral. Kiderült, kik kísérték Lázár Jánost azon a három utazáson, amelyeken közel kétmillió forintba került a szállás. Egy, a kiküldetések részleteit ismerő névtelenséget kérő forrás szerint a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt tolmácsolás céljából kísérte el egy-egy munkatársa. Egyikük Sonkodi Balázs, aki egy korábbi kimutatás szerint a Miniszterelnökségen dolgozik politikai tanácsadóként, a másik pedig Perényi Zsigmond, aki a Lázár János által felügyelt Magyar Holokauszt 2014 – Emlékbizottság titkáraként dolgozik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha Orbán adta a megbízást és " államérdek " volt a titkosított
utazás, akkor miért is fizette vissza a 2 milliót ?
Nem csak a lóláb de az egész ló az "alkatrészével " együtt kilóg !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Jáj, de cuki. Figyel az embereire. Segíti őket. Ők sokat érnek, bizony. Nagyon jó, hogy legalább neki sikerült. Nem vettem fel hitelt, de legalább neki jól megy. Ő ennyit ér gyerekek. Ő az Arany ember. Vajon hogyan csinálta? Két kezi munkás ember? Remélem van "B"-kategóriás jogsija?
Dr. Felipe
Ujje, akkor dolgozott a buzilobbi rendesen.
Pálinkafőző Rézüst
@Nil: no erre gondoltam én is. Lehet, (vagy biztos) hogy a lézeres buznyák (is) ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.