A magyarok bizalmának és támogatásának köszönhetően folytatódhat a 2010-ben megkezdett kormányzati munka, amelyet három legfontosabb alapértéke, a munka, a család és a szociális biztonság mentén végez majd a harmadik Orbán-kormány - mondta a Fidesz szóvivője szombaton Pécsen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"folytatódhat a 2010-ben megkezdett kormányzati munka, amelyet három legfontosabb alapértéke, a munka, a család és a szociális biztonság" - Munkahelyek szünnek meg, családok mennek tönkre, szociális biztonság meg egyenlő a nullával. Hát qrva sokat tettetek már eddig is értünk!! Köszönjük ezt a qrva nagy javulást .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@Mobil123: Tudod én úgy gondolom, hogy már az ördögre is szavazok, csak ez a hazug korrupt tolvaj banda menjen oda ahova való a díszes vezérkarral együtt. Ilyen gátlástalan kormány még nem volt, mindegyik vezető úgy érzi, hogy ők a törvény felett állnak, azt csinálnak amit akarnak, s hogy ez törvényes legyen visszamenőleg módosítják a törvényeket Ilyen gátlástalanságot csak a banán köztársaságok diktátorai merik csinálni. S ha véletlenül valaki szóváteszi a disznóságaikat még ők sértődnek meg. Lásd Lázár 2 milliós szálloda számlája. Ami meg a szavazást illeti, még a szavazó fülke az a hely ahol nem kell félnie senkinek. Sajnos a baloldal meg olyan béna, hogy az embernek felforr az agya. De ezeknél minden jobb lehet!
Mobil123
@evacica: A baloldal azért olyan mert nem úgy nőt fel az a réteg hogy neki mennyen az utcán a másiknak.
:-))) Az ördög meg jelöltette magát:-)
Na azt a 2 milla visszavándorolt már sokszorosan. (de majd mindjárt jön barátja és megvédi megint:-D )
Grafix69
@evacica: Az a baj ,hogy a Nacionalista pártok ilyenkor nagy erőre kapnak, mert az elkeseredettség nagyban meghatározza a párt lehetőségeit. Bár bele pofázni nem szeretnék de ha lehet a szélső ( ha ugy tetszik ultra szélső) jobb oldalara nem kéne szavazni, bár lehet ,hogy tele aggatnák a narancsokkal a kandellábereket csak az a baj ,hogy utánna kontrol nélkül mindenki ott kötne ki. Sajnos néha az jut eszembe melyik a nagyobb baj a Fidesz vagy a Jobbik ? Mert a Fidesz már sok szemét dolgot megtett a Magyarokal a jobbik még nem , a Fidesz már sok mindent elszocializált a jobbik még semmit , kicsit tanácstalan vagyok , a Szocialisták meg megszüntek létezni.
Desischado
@Horizont: A szivemből beszéltél! Komolyan annyira szeretnék a szemükbe nézni. Vajon állnák a pillantásomat? Én nem érzek semmit ebből a fene nagy javulásból! Velem van a baj? Nem hinném! Mocskos, hazug, álszent, gerinctelen rablók!

@libelle: Ehhez én is csak csatlakozni tudok. Aki teheti, az menjen innen. Sok szerencsét kívánok nektek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.