A magyarok bizalmának és támogatásának köszönhetően folytatódhat a 2010-ben megkezdett kormányzati munka, amelyet három legfontosabb alapértéke, a munka, a család és a szociális biztonság mentén végez majd a harmadik Orbán-kormány - mondta a Fidesz szóvivője szombaton Pécsen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"folytatódhat a 2010-ben megkezdett kormányzati munka, amelyet három legfontosabb alapértéke, a munka, a család és a szociális biztonság" - Munkahelyek szünnek meg, családok mennek tönkre, szociális biztonság meg egyenlő a nullával. Hát qrva sokat tettetek már eddig is értünk!! Köszönjük ezt a qrva nagy javulást .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grafix69
Annyira érzem a gazdaság dübörgését , hogy futok a bankba minden héten pénzt feladni mert elpusztulnak az otthoniak , na most tudnék még jelzőket de inkább nem mert eddig is becsületesen nem tiltottak ki pedig volt egy-két rezgő véleményem.
Mobil123
"folytatódhat a 2010-ben megkezdett kormányzati munka, amelyet három legfontosabb alapértéke, a munka, a család és a szociális biztonság" - Munkahelyek szünnek meg, családok mennek tönkre, szociális biztonság meg egyenlő a nullával. Hát qrva sokat tettetek már eddig is értünk!! Köszönjük ezt a qrva nagy javulást .
Grafix69
@Mobil123: Ma szereztél egy jó napot :)))) Képzeld mi lenne ha ártani akarnának akkor tuti befosnák.
m.macskosz
@Grafix69: Akinek a fidesz garantálja a gazdaság javulását,
a munka, a család szociális biztonság át,
annak már ellenség nem kell!
Kamcsatka
Nekem erről az elvetemült Unió jut eszembe. Akkor is a magyar zembereket támadták meg. Talán még jut valami a gaz uniós adófizetők pénzéből a zembereknek is és nem mindent a csúti klán nyúl le. Ismerve őket, ha így is van, betömködik a lukakat.
Senara
Fidesz: az emberek is egyre jobban érezhetik a gazdaság javulását...Szóvivő ... Nézzenek a szemembe be e be e be e be e , nem beszél , teljes nyugalom , nem gondolnak semmire , a csettintés után mindenki elégetett a gazdaság javulásával ...jaj nem a csuti polgármester gazdaságáról van szó... kezdjük előröl . Sokszor mondom majd elhiszik .
Mobil123
@Grafix69: Pedig már közel vagyunk a befosáshoz.
Grafix69
@Mobil123: Én elmentem onnan szerintem Te is olvastad már , a családomat meg hozom ki mert az nem élet, egész életükben az Imperialista Szocializmus rabszolgái legyenek.
Grafix69
@Senara: És nem röhögte el magát mikor beszélt:)))
Mobil123
@Grafix69: Sajnos sokan mennek el úgy ahogy Te is teszed és ezen nem csodálkozom. Nekem még van munkám és megélünk a lányommal. De itt sosem lehet tudni mit hozz a holnap. Sok sikert kívánok Neked és a családodnak is.
Grafix69
@Mobil123: Nagyon köszönöm kedvességedet .
Senara
@Grafix69: És nem röhögte el magát mikor beszélt:))) Hazugságot röhögve előadni . Csak a kedves vezető engedhet magának "fura" mosolyt a beszéde előtt és után ,
digdug
Röhögni? Gyerekek éheznek tömegesen. Európa közepén. Szerintem nincs itt semmi nevetnivaló!
Itt harcolni való van!!! Patkány ov szeret harcolni, meg kell adni neki. Az igazit.
Mert jelenleg egy don quiote (don, ki az a hóte?), aki szélmalomharcot vív.
Vajon felfogja a gyökér, ha igazán elkezdenének ellene harcolni, mi lenne? Egy hát alatt a földel tennék egyenlővé ezt (a mostanra) szar országot!
Grafix69
@digdug: Arra értettem ,hogy baromságokat beszél a szóvivő és ezt ő maga is tudja . Ere értettem ,hogy nem röhögte el magát ilyen bődületes hazugságokat mondva.
digdug
@Grafix69: Ne bántódj meg, nem rád gondoltam, ezért nem neked címeztem!
Csak a "röhögni" szó beindította a fantáziám, mert túl sokan kezdik elviccelni ezt a dolgot, ami szintén be van tervezve...
Ne tévedjetek, itt minden ki van találva! Szociológusok, pszichológusok, történészek, politológusok, reklámszakemberek hada dolgozik azon, hogy felépítsék az igazi diktatúrát. ov-nak, mert ez még nem az igazi, az még ezután jön, végleg lerombolva, elpusztítva minden civilizáltat, minden emberit!

ov nem beteg, hanem démonízalt!!! Aki ezt nem érti meg, és nem eszerint közelíti meg a kérdést, az CSAK áldozat lehet. (az ov-nak benyalók, általa meggazdagodók is áldozatok, csak annyira hülyék, hogy ezt nem látják!!!)
kamazuka
Itt vidéken a mező gazdaság dübörög,hol műtrágyát,hol vetőmagot,hogy trágyát visz a hajó.Olyan sebességgel megy a dübörgés,hogy babszimmal simán leelőzöm aszállítót!1.5 liter üzemanyag/100 km.Mert én, jobban teljesítek!
Desischado
Hát gyerekek, velem nagy baj van, mert semmit sem érzek! Szociális biztonság, növekvő munkahelyek, és életszínvonal?! Istenem, valaki ébresszen már fel ebből az agyrémből, hogy ilyen hazug rablók kezében vagyunk, mi és az egész ország! Lesz itt még olyan "népvándorlás", hogy ihaj! Dübörgünk, de sajnos, a káosz, és a végromás felé!
Yoda69
Milyen javulasrol beszelnek?
pinterapu 500 millaval kevesebbet visza haza mint 1 eve, rogan adocsalo toni pedig 400 ezret bukott tavaly.
Es ezek csak a fideSS malemukjai.
Hol van akkor a 4 millio melyszegenysegben elo?
bakegya
"az emberek egyre jobban érezhetik a gazdaság javulását"-igen?
"Orbán Viktor Kijevben tárgyalt"-ott kit védett meg?-Merkel,vagy putyin kűldte üzleti tárgyalásra-vagy csakkk a jobbik oldala vezérelte-na majd jobban érezzük magunkat ha nálunk is lőnek a dübörgő gazdaság felvirágoztatásának érdekében.D
tenger49
miről papolnak ezek,ha annyira jól megy, akkor az egészségügyre miért nincs pénz? egy psa vérvizsgálatra egy hónap alatt háromszor kellett vért vetetnem,de még nincs eredmény.Az egyik minta állítólag elkeveredett,a másik megromlott,a harmadikra azt mondták,lehet,hogy szerencsém lesz és lesz vérvizsgálati eredmény,kíváncsian várom.Mind ez egy rosszindulatú daganat eltávolítása utáni utóellenőrzésnél. Még valami,nem vagyok egyedül,az ismereteim szerint.
bretagne
@Senara: Gyűlöm azt a mosolyát! Szerintem el kellene ültetni - szólt egykori dal.
evacica
@Mobil123: Szavaztak is rájuk április, 6-án elegen, ezek biztos érezték ezt a fene ngy javulást, én és ismerőseim csak a fene nagy rosszabbodást érezzük.Hála ennek a gondoskodó kormánynak, nem utolso sorban szeretett vezérünknek.
Mobil123
@evacica: Valóban szavaztak rájuk , csak ez a szavazati mennyiség nem az a mennyiség amiről ők pofáznak.
Az a legfőbb probléma hogy az emberek tényleges 2/3 -a belefáradt a sok rádobált szarból való kimászásból. Mindenki akinek van munkahelye nem mert elmenni szavazni (félti a maga megélhetését) , vagy nem akart elmenni szavazni mert nincs megfelelő alternatíva akiben meg lehet bízni. Gyakorlatilag a parlamentben, a politikában csak múlttal rendelkezők vannak és mind volt már hatalmon. A jelen kormány viszont már akkor kárt tett hogy beláthatatlan következményei lesznek( mar kezdődnek ) és még mindig nem ébred fel a magyar! Jönnek államosítások , és újabb adók , hitelek, kötvények kibocsájtása (és lassan a már kiadottak lefognak járni!) és akkor lesz még csak nagy baj. Lehetne ezt ragozni , sorolni de mind hiába.
kukac50
22500 forint munkanélküli segélynél érezhető a gazdaság javulása.
Közmunka csak 3 hónapig van utána aktív 22500 korlátolt időre, utána dögölhetnek az emberek éhen!
libelle
@Grafix69: Jól tetted. Az ember hazája ott van ahol nyugodt körülmények között élhet és a munkájáért aránylag jól megfizetik. Vidd a családodat is mert ott definitiven boldogultok. Egy teljesen más társadalom.
MR.Dagadék
neeee, már megint? :D
attól , hogy ezt ők kihangoztatják, még nem így van :)
joopapa
Azért a hazugságnak is van határa!!!
Meine Ehre heisst Treue
Szóvivőkém, húzzál el vidékre a kényelmes, flancos budapesti pecóból, mindjárt láthatod mennyire érzik az emberek a ,,jobb teljesítményt"!
Javaslom a fideszes semmirekellőknek, hogy éljenek annyi jövedelemből, mint az átlag magyar. Garantáltan nem lenne ekkora arcuk.
evacica
@Mobil123: Tudod én úgy gondolom, hogy már az ördögre is szavazok, csak ez a hazug korrupt tolvaj banda menjen oda ahova való a díszes vezérkarral együtt. Ilyen gátlástalan kormány még nem volt, mindegyik vezető úgy érzi, hogy ők a törvény felett állnak, azt csinálnak amit akarnak, s hogy ez törvényes legyen visszamenőleg módosítják a törvényeket Ilyen gátlástalanságot csak a banán köztársaságok diktátorai merik csinálni. S ha véletlenül valaki szóváteszi a disznóságaikat még ők sértődnek meg. Lásd Lázár 2 milliós szálloda számlája. Ami meg a szavazást illeti, még a szavazó fülke az a hely ahol nem kell félnie senkinek. Sajnos a baloldal meg olyan béna, hogy az embernek felforr az agya. De ezeknél minden jobb lehet!
Mobil123
@evacica: A baloldal azért olyan mert nem úgy nőt fel az a réteg hogy neki mennyen az utcán a másiknak.
:-))) Az ördög meg jelöltette magát:-)
Na azt a 2 milla visszavándorolt már sokszorosan. (de majd mindjárt jön barátja és megvédi megint:-D )
Grafix69
@evacica: Az a baj ,hogy a Nacionalista pártok ilyenkor nagy erőre kapnak, mert az elkeseredettség nagyban meghatározza a párt lehetőségeit. Bár bele pofázni nem szeretnék de ha lehet a szélső ( ha ugy tetszik ultra szélső) jobb oldalara nem kéne szavazni, bár lehet ,hogy tele aggatnák a narancsokkal a kandellábereket csak az a baj ,hogy utánna kontrol nélkül mindenki ott kötne ki. Sajnos néha az jut eszembe melyik a nagyobb baj a Fidesz vagy a Jobbik ? Mert a Fidesz már sok szemét dolgot megtett a Magyarokal a jobbik még nem , a Fidesz már sok mindent elszocializált a jobbik még semmit , kicsit tanácstalan vagyok , a Szocialisták meg megszüntek létezni.
Desischado
@Horizont: A szivemből beszéltél! Komolyan annyira szeretnék a szemükbe nézni. Vajon állnák a pillantásomat? Én nem érzek semmit ebből a fene nagy javulásból! Velem van a baj? Nem hinném! Mocskos, hazug, álszent, gerinctelen rablók!

@libelle: Ehhez én is csak csatlakozni tudok. Aki teheti, az menjen innen. Sok szerencsét kívánok nektek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.