Az RTL a főcsatornáján is sugározni fogja a kisebb csatornájának híradóját. Mint arról a hvg.hu korábban beszámolt, a Fideszben „túl kritikusnak” érezték az RTL II Híradóját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Reméljük a reklámadóért cserébe most az RTL 4 évig porig alázza majd a kormányt, akkor igazán igalmas időszak elé nézünk, és mi nézők még jól is járunk áttételesen a reklámadóval.
Hellcat
@leszúrt rittberger: Azt el ne felejtsd, hogy ha nagyon elereszti magát az RTl klub akkor a fideszes médiatörvény által a szart is ki fogják belőlük perelni...én mondjuk nem bánnám ha lázadozna az RTl :)
Dr. Felipe
Már eddig is ezt kellett volna csinálni. Tájékoztatni kellett volna az embereket a sok fideSS mutyiról mert a közmédia elhallgatta őket.
Akkor a választási eredmény is más lett volna. Az RTL országosan fogható csatorna és legádázabb ellenfelének kell válnia a zorbánci világnak.
Nem bulvár híradóra van szükségük az embereknek hanem hiteles tájékoztatásra hogy mit is művel ez az aljadék féreg kurmány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.