A maszol.ro kedden írta meg, hogy a Tőkés László vezette Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT), illetve a Tőkéshez közel álló Reconstructio Egyesület folyószámlájára kerülnek azok a támogatások, amelyeket az erdélyi magyarok az OTP Bank Románia útján próbálnak eljuttatni a magyarországi árvízkárosultaknak.

Forrás: nol.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Folytatják a loprákcia építését...Bravó eftássak!
Senara
Nem véletlen , hogy magyar eu-s képviselő lett a szentem lelkem sokat tudó élősködő .
human
Az adományozók azt sérelmezték, hogy így nem ők szerepeltek adományozóként. Ezt az EMNT is elismerte. De Tőkés gondolom saját szervezete adományaként reklámozta ezt mindenhol. Már ha egyáltalán eljutott a pénz a címzettekhez.
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Azóta remélem, tisztázódott a dolog, vagy oda kerültek a pénzek, ahova szánták, merthogy ezt a cikket a nol.hu (Ágoston Zoltán Külföld) 2013.07.09 18:58kor írta. :)
Hellcat
Anno mikor szedték a támogatásokat egy csomó segélyszervezet kimondottan kérte hogy ne pénzt utaljanak az emberek hanem vegyék meg előre amit kell a pénzből (étel/ital stb) és azt adják oda adományként...ha pénzt adnak az soha a büdös életbe nem lesz meg...
Pálinkafőző Rézüst
@nemkati: hát ez a lényeg! Eltűnt a szajré, ahogy szokás náluk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.